STAMENKOVIĆ: Kačenje jermenske zastave isprovociralo navijače Nefčija! (VIDEO)

Golman azerbejdžanskog kluba tvrdi da kao bivši igrač Crvene zvezde nije učestvovao u smišljanju pesama navijača crveno-belih, koje su puštane sa razglasa tokom meča Nefči - Partizan u Bakuu

  • 13

Golman Nefčija Saša Stamenković dva puta je matiran od strane Petra Škuletića u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana, kom je čestitao posle poraza u Bakuu (1:2).

 

On je naglasio da je bio iznenađen kada je čuo da domaći navijači pevaju pesme pristalica Crvene zvezde.

 

- Nisam učestvovao u smišljanju pesama, odnosno puštanja pre početka meča. Pesme su se puštale i ranije, još od kad sam došao u klub. Mislim da su navijači Partizana isprovocirali Azerbejdžance kačenjem zastave Jermenije - rekao je Stamenković.

 

 

Ambasada Azerbejdžana okrivila je Partizan za kačenje jermenske zastave kod spomenika Hejdaru Alijevu u Tašmajdanskom parku, koji simboliše prijateljstvo dva naroda, a iz Humske je to oštro demantovao.

 

 

Stamenković je čestitao Partizanu.

 

- Za Srbiju je dobro što će imati predstavnika u Ligi Evrope. Čestitam Partizanu i želim mu svu sreću - rekao je Stamenković, a potom prokomentarisao meč:

 

- Po ovakvom terenu je bilo teško, imali su šanse i jedni i drugi. Partizan je diktirao tempo, kontrolisali su igru.

 

(Telegraf.rs/Od izveštača Telegrafa iz Bakua, Petar Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    28. avgust 2014 | 21:15

    Poceli su prvi slavljenjem 'nezavisnosti Kosova'.

  • aaaa

    28. avgust 2014 | 21:47

    Koji je ovaj indijanac,kao i njegov klub.U bolji nikad i nije mogao da igra.Ovo je najbolji klub u njegovoj karijeri.Smesan lik...

  • Evropo eve nas

    28. avgust 2014 | 21:02

    a nije ih bilo isprovociralo da kače zastave tkz države kosovo? uostallom toliko su bučni bili da te pesme nismo ni čuli, a ni delijama nije nešto drago da navijači sa zastavom tkz države kosovo pevaju njihove pesme, ili im je drago?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA