Zvezda traži Gogiću novi klub! Lazović verovatno ide!

V.d. gensek kluba s "Marakane" Zvezdan Terzić je kometarisao status dvojice igrača

  • 7

Crvena zvezda odriče se Gorana Gogića zbog misije podmlađivanja tima, a jedan od najboljih fudbalera Darko Lazović, nalazi se na izlaznim vratima kluba.

To je potvrdio v.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić.

- Pokušavamo da pomognemo Gogiću i pronađemo mu angažman u Izraelu. On je dobar momak i dobar igrač. Međutim, doneli smo stratešku odluku da podmladimo tim i sigurno je da bi Kovačević, pa i Grujić imali prednost u odnosu na Gorana. U njegovim godinama ne bi mu prijalo sedi na klupi. Biće kako on bude želeo - rekao je Terzić "Mozzart Sportu", dodajći da Aleksandar Kovačević nije na prodaju.

- Priča oko Steaue bila je aktulena pre mesec, dva. Sad nam je potreban, igra dobro. Ne smemo i ne možemo da ga prodamo.

Kada je reč o Lazoviću, on bi mogao u svakom trenutku da napusti klub.

- Da je sigurno da će da ostane, Lazović bi sigurno bio kapiten. On je jednom nogom na izlaznim vratima, i zato je traka data Mijailoviću, dok je zamenik Aca Kovačević. Bilo bi malo neozbiljno od velikog kluba da danas damo igraču kapitensku traku, a da on ode već sutra. Mi imao dogovor sa njim da može da ide čim mu se ukaže prilika. Prelazni rok se završava 2. septembra, u Rusiji, u Švajcarskoj traje duže - dodao je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    28. avgust 2014 | 22:06

    Bezanje iz FK "KOLHOZ" iliti Seljacke Radne Zadruge,tj. buduce Ruske zadruge i dalje traje !!! Nema vam spasa,SAH,MAT,KATANAC !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • SmrdljiveGnjideCiganske

    28. avgust 2014 | 23:10

    Otvara se jedno mesto u drugoj albanskoj ligi pa ga mozda tamo udomite. Naravno za dzabe.

  • Milan Jarakovic

    28. avgust 2014 | 23:08

    Alo, grobar, moze to malo inventivnije? "katanac, mit ili cudo,ovo , ono". Samo se ponavljate, isti ste kao i u fudbalu: "NESTO NISTA"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA