LAZOVIĆ OSTAJE U PARTIZANU: Nisam otišao iz kluba kada je bilo najteže!

Jedan oda najiskusnijih fudbalera u timu Partizana, veoma emotivno je doživeo ulazak u grupnu fazu Lige Evrope i najavio da će najverovatnije ostati u Partizanu

  • 12

Fudbaleri Partizana ostaće na evropskoj sceni makar do decembra. Crno-beli su uspeli da se plasiraju u Ligu Evrope i tako obezbede još najmanje šest utakmica tokom jeseni.

Danko Lazović, jedan od najzaslužnijih što je klub iz Humske napravio ovaj rezultat je najavio da će najverovatnije ostati u Partizanu.

- Ovo je podvig ovog tima Partizana, a trebalo bi da bude normalna stvar. Trebalo bi da Partizan ili Zvezda u kontinuitetu da igraju velika takmičenja kao i reprezentacija. Ovi momci zaslužuju sve pohvale. Došao sam u Partizan da pomognem ekipi da igra Evropu, a neka drugi komentarišu koliko sam pomogao. Kada nisam otišao iz kluba kada je bilo najteže, verovatno neću ni sada - rekao je Danko Lazović.

Napadač crno-belih je u kvalifikacijama za Ligu šampiona postigao tri gola, dok se protiv Nefčija nije upisivao u listu strelaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    29. avgust 2014 | 07:34

    Dobar si Danko.

  • 31

    29. avgust 2014 | 10:33

    Danko mnogo znači za ekipu, nije uspeh napadača samo da postigne gol...

  • cek cek cek

    29. avgust 2014 | 07:57

    "Danko Lazović, jedan od najzaslužnijih što je klub iz Humske napravio ovaj rezultat" a? aaa? sta pricate to????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA