SKANDAL: Srbija nije mogla da trenira na stadionu uoči početka Svetskog prvenstva!

Odbojkaši dočekani kao zvezde u Poljskoj, ali nisu imali uslove kao domaćin. Večeras će morati da testiraju stadion na kojem se u subotu igra istorijska utakmica.

  • 3

Odbojkaši Srbije nisu mogli da treniraju na velelepnom fudbalskom stadionu u varšavi, na kojem će u subotu igrati premijerni meč na Svetskom prvenstvu protiv domaćina Poljske.

Umesto da kao i domaćin osete "gerflor" podlogu na stadionu koji će u subotu posetiti više od 60 hiljada ljudi, morali su da treniraju sat i po vreman u hali "Ursinov".

- Nadali smo se istim terminima kao Poljaci, ali nemamo ih, i to je to. Neće taj jedan trening uticati na nas, siguran sam - rekao je Igor Kolaković, selektor odbojkaša koji su u četvrtak stigli u Poljsku.

Srbija večeras jednostavno mora da trenira na Nacionalnom stadionu, jer tako nalažu pravila, a meč kojim će početi po mnogima jedno od najspektakularnijih svetskih prvenstava igraće se u subotu od 20,15 časova.

Srbija je u grupi A zajedno sa Poljskom, Argentinom, Australijom, Kamerunom i Venecuelom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obični cetnik

    29. avgust 2014 | 10:28

    Po nalogu NATO pakta jer misle da je novi gAvrilo princip doputovao sa reprezentacijom i zbog globalne bezbednosti ne moze na stadion moze u veseraju

  • Nenad

    29. avgust 2014 | 17:12

    Daće Bog da proradi srpski inat i da ih oderemo ko volove u kupusu!

  • Ogi BL

    29. avgust 2014 | 19:31

    Odbojkaski savez jos nije provalio da nema vise Jugoslavije,zasto u plavim dresovima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA