LALATOVIĆ: Partizanov uspon na psihološkom planu nam ne olakšava posao. Ali mene zanima samo moj tim!

Trener Crvene zvezde misli da večiti rival ima tim za takmičenje na tri fronta, i tvrdi da povatak Miloša Ninkovića zavisi od toga da li će vezista naći zajednički jezik s upravom

  • 3

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović smatra da je pobeda njegove ekipe protiv Spartaka u 4. kolu Superlige ujedno i mir pred dvonedeljnu pauzu u šampionatu zbog reprezentativnih obaveza.

- Dolazi nam ekipa koja je najprijatnije iznenađenje, nalaze se na trećem mestu i nisu primili gol kao mi. To govori o njihovom kvalitetu, ali ipak nas zanimaju samo tri boda. Nadam se pobedi uz dobru igru, kojom bismo kupili mir u pauzi zbog obaveza reprezentacije - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Crvene zvezde.

On je istakao da će novajlija Miloš Bosančić zbog povrede propustiti utakmicu protiv Spartaka, dok je neizvestan nastup Danijela Avramovskog, koji ima administravnih problema.

- Bosančić je povredio ložu na prijateljskom meču protiv Kolubare i neće igarti. Avramovskom još nije stigao sertifikat i trebalo bi danas da to bude rešeno. Ostali su spremni i dvojica novajlija će najverovatnije igrati u stertnoj postavi - rekao je Lalatović.

Trener Zvezde ponovio je da bi voleo u timu da vidi Miloša Ninkovića i Aleksandra Lukovića, ali i da bi oni trebalo da se dogovore sa čelnicima kluba oko dolaska na Marakanu.

- Ninković i Luković treniraju sa nama, Miloš bi bio veliko pojačanje, pogotovo nakon odlaska Nenada Milijaša. Voleo bih da dođe, ali prvo mora da pronađe zajednički jezik sa upravom. Što se tiče Lukovića, želeo bih i on da nam se pridruži, iako imamo puno igrača u odbrani - rekao je Lalatović.

Na pitanje novinara da li je olakšavajuća okolnost za nejgov tim plasman Partizana u grupnu fazu Lige Evrope, Lalatović je rekao:

- Nisma gledao jučerašnji meč pošto smo imali trening. Partizan ima dobar tim i mogu da igraju na tri fronta. Podigli su se na psihološkom planu i mislim da nam to ne olakšava posao. Ipak, ne zanima me Partizan, već samo moj tim.

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Gavrić rekao da se nada pobedi nad Subotičanima.

- Verujem da uz maksimalno angažovanje možemo da dođemo do veoma važne pobede, to bi nam olakšalo dvonedeljnu pauzu. Voleo bih da zaigram od prvog minuta i da se pokažem pred našim navijačima - rekao je Gavrić.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igra se sutra od 19.30 na stadionu Marakana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    29. avgust 2014 | 20:10

    E lalatovicu...pa nisi gledao partizan, ccc....pa zaboravio si da je zvezdina jedina evropska utakmica upravo kad igra sa Partizanom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA