NIKOLIĆ: Liga Evrope je prilika da napunimo stadion!

"Nećemo da razmisljamo da je samo učestvovanje dovoljno, ali ne treba davati nikakva obećanja i probaćemo da odigramo što kvalitetnije", izjavio je Nikolić povodom žreba za grupnu fazu LE

  • 9

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da su rivali u Ligi Evrope veoma atraktivni, ali poručio da se njegov tim neće zadovoljiti samim plasmanom u grupnu fazu.

Crno beli su se plasirali u grupnu fazu nakon što su u dvomeču bili bolji od azerbejdzanskog Nefčija, a žreb u Monaku odlučio je da će im rivali u C grupi biti Totenhem, Bešiktaš i Asteras Tripolis.

- U Ligi Evrope nema lakih protivnika. Doblili smo dva izuzetno jaka tima Totenhem i Bešiktaš, ali i Asteras Tripolis je izbacivanjem Majnca i Makabija iz Tel Aviva pokazao da je ozbiljan rival. Grupa je atraktivna, naši navijači će imati priliku da tri puta napune stadion i pruže podršku momcima koju su zaslužili- rekao je Nikolić i dodao

- Nećemo da razmisljamo da je samo učestvovanje dovoljno, ali ne treba davati nikakva obećanja i probaćemo da odigramo što kvalitetnije- završio je Nikolić.

Grupna faza Lige Evrope počinje 18. septembra.

(Telegraf.rs/Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SmrdljiveGnjideCiganske

    29. avgust 2014 | 21:20

    Od 6 komentara, 5 ciganskih . Hahahaha koji kompleksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • milos

    29. avgust 2014 | 17:18

    Da napunite stadion,oooooo majko mila pa komedija i sega ceo zivot sa vama

  • Rade

    29. avgust 2014 | 17:44

    Ajde molim te napunite ga vise. Ovo vec postaje tragikomicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA