Lovernj: Neka Bogdan i peva "Žofri grobare", ali mi moramo da pobedimo! (VIDEO)

Bivši kapiten Partizana i centar Francuske priča malo na srpskom malo na engleskom o duelu sa Orlovima

  • 6

Košarkaš Francuske i prošlogodišnji kapiten Partizana, Žorfi Lovernj rekao je da bez obzira što ima dosta prijatelja u timu Srbije mora danas da odigra dobro jer je trijumf bitan "trikolorima"

Srbija, koja je uspešno startovala pobedom nad Egiptom, sastaje se sa Francuskom, u drugom kolu grupe Mundobasketa od 15.30h.

U ovom zabavnom razgovoru sa srpskim medijima koji je vođen pola na srpskom pola na engleskom Lovernj je istakao da "orlovi" imaju jak tim a da je najopasniji Bogdan Bogdanović.

- Imali smo tešku utakmicu sa Brazilom, ne znam da li smo mogli a pobedimo, ali naredne utakmice su bitne- rekao je Lovernj i dodao:

- Igramo sa Srbijom pobedili su nas na Evrobasketu prošle godine i sada pre tri nedelje na turniru. Biće teška utakmica.

Na pitanje ko je najopasniji igrač Srbije, bivši kapiten Partizana je odgovorio:

- Ima ih dosta, ali verovatno Bogdanović.

A kada smo ga upitali će da kaže Bogdanu sutra na terenu ako mu zapeva "OOO Žofri Grobaree"

- Haha, pa ništa moramo da igramo utakmicu ovo je ipak takmičenje, iako smo bili saigrači i stvarno ga volim, moramo da se borimo za pobedu. Ali, ću ga zagrliti sigurno pre meča.. - rekao je Lovernj..

(Od izveštača Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA