NA REDU SU KENGURI: Kolaković zadovoljan pobedom!

Posle debakla na istorijskom meču koji se igrao na fudbalskom stadionu, odbojkaška reprezentacija Srbije uspešno savladala Argentinu i spremno čeka duel sa Australijom

  • 0

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je zadovoljan pobedom nad Argentinom (3:1) u drugom kolu Svetskog prvestva u Poljskoj.

- Sa psihološke strane jako teška utakmica posle uvodnog poraza od Poljske. Argentina je ekipa u rangu sa nama, talentovana i mislim da smo taktički dobro igrali. Prijem je funkicionisao, što je dovelo do toga da igramo sigurnije. Bilo je i grešaka, ali moramo biti zadovoljni pobedom. Okrećemo se meču protiv Australije koji treba da nam donese značajne bodove. Imaju tim za poštovanje, ali nama je potrebna pobeda - izjavio je Kolaković.

Reprezentativac Srbije Miloš Nikić rekao je da će pobeda nad Argentinom mnogo značiti na planu samopouzdanja.

- Bilo je jako bitno da se vratimo posle poraza u prvom kolu. Očekujem sve bolje partije i da ćemo iz grupe izaći sa dobrim skorom. Pobedu je doneo naš dobar prijem, pa je tehničaru Jovoviću posao bio olakšan. Najbitnije je da u meč protiv Australije uđemo kao danas i pobeda neće izostati- kazao je reprezentativac, a njegov saigrač Podraščanin se nadovezao:

- Ispoštavali smo dosta toga iz svlačionice, iako smo imali nekoliko grešaka. Ipak, bili smo odlični u odbrani i ostvarili smo bitnu pobedu. Želim da u narednu rundu odemo sa devet bodova kako bi imali što veće šanse za polufinale- reči su Podraščanina.

Srbija meč  3. kola A grupe Svetskog prvenstva u Poljskoj igra protiv Australije u četvrtak od 16.30.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA