SRBI DOMINIRAJU U PREMIJER LIGI: Tadić i Matić u idealnoj postavi!

Dvojica srpskih reprezentativac izabrani od strane novinara među najboljih 11 u prethodnom kolu šampionata Engleske

  • 0

Srbi su hit u Premijer ligi! Naša zemlja nikada u istoriji nije imala toliko igrača u jednom od najjačih svetskih prvenstava, ali pored toga ono što je najbitnije jeste da srpski fudbaleri pružaju sjajne partije na startu ove sezone u svojim klubovima.

Potvrda za to stigla je i od uglednog ostrvskog lista "Gardijan" koji je dvojicu reprezentativaca Srbije uvrstio u idealnu postavu 3. kola Premijer lige. Nemanja Matić i Dušan Tadić pronašli su svoje mesto među najboljih jedanaest igrača u Engleskoj prošlog vikenda.

Sjajni vezista Čelsija je pokazao sav kvalitet koji poseduje na meču protiv Evertona pogotkom, asistencijama i izvršavanjem svojih obaveza na terenu, dok je krilni napadač Sautemptona uprkos tome što se još nije upisao u strelce ponovo prikazao sjajnu igru i učestvovao u akcijama kod golova njegove ekipe.

Pomenimo i da je Matić na trećem mestu po oceni koju je dobio od novinara sa Ostrva 8,94, odmah iza Dijega Košte i Morgana Šniderlina.

Pored njih dvojice i Branislav Ivanović je bio zapažen prethodnog vikenda postigavši svoj već drugi pogodak ove sezone, iako u dresu "plavaca" on nije zadužen za to da trese mreže. Evo idealne postave prethodnog kola Premijer lige.

Grin (KPR) - De Let (Lester), Lovren (Liverpul), F. Džons (Mančester junajted), Moreno (Liverpul) - Dajer (Svonsi), Šnajderlin (Sautempton), Matić (Čelsi), Tadić (Sautempton) - Vajman (Aston Vila), Košta (Čelsi).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA