SPARTAK ODUŠEVLJEN JOVIĆEM: Vreme je da posle Vidića opet sarađujemo!

Odlična partija i gol na novoj "Otkritije areni" donela je novog kandidata za kupovinu Zvezdinog tinejdžera

  • 12

Tokom premijernog meča na novoj "Otkritije areni" između Spartaka i Crvene zvezde (1:1), predstavnici moskovskog kluba nisu mogli da poveruju da se u protokolu nalazi igrač od nepunih 17 godina.

Onda je Luka Jović pokazao sav svoj talenat i golom u 84. minutu kupio pažnju moskovskog kluba, koji je pre deset godina iz redova crveno-belih doveo Nemanju Vidića.

- Došlo je vreme da posle Vidića mi opet sarađujemo - prenosi "Kurir" reči jednog od čelnika Spartaka kog je zadivila partija mladog Jovića.

Mladi fudbaler je već privukao pažnju madridskog Atletika, čiju je ponudu v.d. gensek Zvezdan Terzić odbio, a laska mu i interesovanje Spartaka.

- Svakako da je lepo čuti takve vesti. Drago mi je zbog toga, ali sam trenutno koncentrisan na to da napredujem i budem što bolji igrač. Moje je da nastavim da radim maksimalno na treninzima i da se u boljim izdanjima predstavljam na utakmicama.

Prijateljskom meču su prisustvovali i predstavnici Lokomotive, koji su posmatrali igru Darka Lazovića. Fudbaler je mogao još pre dve godine da bude igrač Lokomotive, ali je tada obeštećenje bilo problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jasta brate

    7. septembar 2014 | 11:34

    moze, 20 milki

  • Lazovic

    7. septembar 2014 | 12:49

    Lazovic u domacem prvenstvu nije u zivotu ovoliko istrcao kao protiv Spartaka. I plus je za domace prvenstvo "povredjen".

  • Dalibor

    7. septembar 2014 | 13:59

    Da sam na Terzicevom mestu 20 mil. klauzula pa izvolte na saradnju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA