Tole i FSS o Zvezdi raspravljaju 18. septembra!

Na dvenom redu redovne sednice FSS biće i stavovi i reakcije iz tabora crveno belih

  • 7

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić poručlio je danas da će u četvrtak biti održana sednica Odbora za hitna pitanja na kojoj će razmatrati zahtevi Crvene zvezde.

Upravni odbor Crvene zvezde zatražio je u ponedeljak da Karadžić podnese ostavku na funkciju predsednika Saveze, zbog suđenja na prvenstvenoj utakmici protiv Napretka u Kruševcu, koja je u subotu završena bez golova (0:0).

- Razumeo sam njihove odluke i zaključke, a očekujem ih i u pismenoj formi, kako bismo ih uvrstili u dnevni red naše naredne sednice. Sa tim u vezi, želim da obavestim javnost da će u četvrtak, 18. septembra, biti održana sednica Odbora za hitna pitanja FSS u proširenom sastavu i na njoj će biti reči i o zaključcima Upravnog odbora Crvene zvezde o čemu ćemo odmah obavestiti javnost - rekao je Karadžić za sajt Fudbalskog saveza.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perica

    16. septembar 2014 | 18:14

    Izbacite zvezdu sa takvim stavom netreba da igraju

  • Milos

    16. septembar 2014 | 17:30

    Prvo kazniti olose za one ispade u Krusevcu. Ako zelimo sudjenje bez pritisaka onda moramo zastititi sudije. Ako ne bude zestokih kazni, za Terzica i jos par likova ,onda mozemo vec da kazemo da prvenstvo nije regularno

  • Nole

    16. septembar 2014 | 19:09

    Они којима је просек 1500 људи на трибинама умислили да су велик клуб.Клуб који игра на пашњаку.Који нема нити један европски трофеј.Клуб који је 6 година намештао . Умислио да је велик.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA