ZAKUCAVANJE ZA SVA VREMENA! Ovako je to radio 19-godišnji Igor Rakočević! (VIDEO)

Davne 1997. godine, tada 19-godišnji košarkaš Crvene zvezde nastupao je na takmičenju zakucavanja i okupljanju svih zvezda

  • 1

Na Jutjubu se pojavio snimak iz 1997. godine, kad je 19-godišnja mlada nada srpske košarke Igor Rakočević izveo sjajno zakucavanje.

Na okupljanju svih zvezda, tadašnji košarakaš Crvene zvezde izveo je zakucavanje koje možemo da vidimo na Ol-star okupljanjima u NBA lige.

Podsetite kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobi

    16. septembar 2014 | 18:56

    Rakocevic je imao najbolja zakucavanja iz igre, secam se jedog njegovog sigurno najboljeg zakucavanja ali snimka te utakmice nema nigde, to je bilo u zvezdi kada je Divac igrao za njih, dobacio mu je na sa jednog kraja a Igor zakucao iza ledja sa spustanjem lopte, mislim da je to bilo one godine kada je bio na pripremama u Minesoti Timberwolfsima kada je napredovao u odrazu za jedno 10cm. U to vreme sam aktivno igrao pa sam pratio desavanja, steta sto nema snimaka iz tog vremena, bilo je zaista lepih poteza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA