Jankovićeva samo što je došla u Japan, a već pakuje kofere!

Iako je postavljena za jednu od nosilaca i dobro startovala u dublu, Jankovićeva nije daleko dogurala na turniru u pojedinačnoj konkurenciji, pošto je izgubila od 26. teniserke sveta

  • 2

Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na WTA turniru u Tokiju u pojedinačnoj konkurenciji, pošto je u drugom kolu izgubila od Garbine Muguruze iz Španije sa 7:6 (7:4), 6:4.

Jankovićeva je bila slobodna na startu takmičenja. Iako je bila postavljena za četvrtog nosioca, nije uspela da opravda ulogu favorita protiv 20-ogodišnje teniserke.

U drugom setu je imala priliku da se vrati u meč, ali je pri rezultatu 4:3, odmah dozvolila protivnici da joj oduzme servis i posle skoro dva sata stigne do prve pobede u međusobnim duelima.

Muguruza će u četvrtfinalu igrati protiv Australijanke Kejsi Delakve, koja je bila bolja od Novozelanđanke Marine Eraković sa 6:2, 6:4.

Jankovićeva će u paru sa Arančom Para Santonhom iz Španije igrati polufinale dubla protiv Kare Blek iz Zimbabvea i Sanje Mirze iz Indije.

Turnir u Tokiju igra se za nagradni fond od milion dolara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan94

    18. septembar 2014 | 13:05

    Ima vrhunske noge

  • UPS!

    18. septembar 2014 | 21:26

    Katastrofa i zaista je vreme za penziju jer ne moze postici nista vise od ovoga sto jeste, dotakla prvo mesto bila kratko i onda sve nizbrdo lose da losije moze biti.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA