GRBIĆ: Voleo bih da je igrao najjači tim Totenhema da vidim kako bi se snašli pred Grobarima! (VIDEO)

Krilni igrač crno-belih posle odlične partije protiv ekipe iz Londona smatra da je Partizan mogao do sva tri boda i da ih je Totenhem potcenio pre meča

  • 10

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa Totenhemom u Humskoj u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope. Iako je malo ko verovao u povoljan rezultat crno-belih posle meča igrači i navijači Partizana imaju da žale za promašenim prilikama.

- Veliki bod za nas. Kako se meč odvijao mi smo više skupljali hrabrosti i više napadali Totenhem. Zadovoljni smo ovim rezultatom, ali ostaje mali žal jer smo videli ni da Totenhem nije bauk - rekao je Petar Grbić posle meča i dodao:

- Mislim da su nas pre meča malo potcenili. Došli su bez pet, šest standardnih igrača što im se dosta obilo o glavu, a moglo je još više, jer su sva tri boda ostala kod nas - rekao je jedan od najboljih igrača partizana na ovom meču.

Krilni fudbaler crno-belih smatra da je meč sa Totenhemom najbolji od starta sezone.

- Ovo je jedna od najboljih utakmica Partizana i u Evropi i prvenstvu, odigrali smo pametno, taktički, nismo srljali. Sada se okrećemo meču u Kragujevcu - rekao je Grbić, koji je na konstataciju da u ekipi nije bilo Denija Rouza i njemu "olakšalo" posao po desnoj strani, odgovorio:

- Voleo bih da je igrao Rouz, da ga vidim ja. Kad imaš samopouzdanje onda je sve lako. Igraće u Londonu, pa ćemo ga videti - zaključio je Grbić, koji se zahvalio Grobarima na velikoj podršci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    19. septembar 2014 | 09:43

    Tako treba Partizan da igra i u Londonu,hrabro ali defanzivnije!Protiv Asterasa samo ofanzivno u oba meca!Bilo bi dobro da ne izgubimo nijedan mec u Beogradu a u gostima hrabro sa svima pa sta bude!Treba da pobedimo sad Asteras i u sjajnoj smo poziciji!

  • parodija

    19. septembar 2014 | 09:04

    Da su bili tih 5-6 igrača iz prve postave ti bi posle utakmice išao kući na sporedni izlaz jer bi popili sedam komada!

  • bg

    19. septembar 2014 | 09:43

    Najbolje da prvi tim totenhema lomi noge na njivi...imaju ono bibere za ovakve utakmice!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA