KARADŽIĆ: Partizanov uspeh je uspeh svih nas!

Predsednik FSS oduševljen je ambijentom i partijom crno-belih na utakmici protiv Totenhema

  • 49

Fudbaleri Partizana oduševili su sve sjajnom partijom protiv Totenhema u okviru utakmice Lige Evrope, a svoje pohvale nije štedeo ni Tomislav Karadžić.

Predsednik FSS-a je posmatrao utakmicu iz svečane lože, a u izjavi za "Sportski žurnal" izneo je svoje impresije.

- Partizan je pokazao da može mnogo, dobro je igrao, bio bolja ekipa, stvarao više prilika za gol. Pored igre, ambijent je, takođe bio za svaku pohvalu, to treba da bude model kako publika mora da se ponaša. Partizanov uspeh je uspeh svih nas koji radimo u srpskom fudbalu - rekao je Karadžić.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uspeh?

    19. septembar 2014 | 12:26

    Koji uspeh? Šta sam to propustuo?Ovde ne piše.

  • Delija

    19. septembar 2014 | 11:41

    Naslov pojasnio , uspeh Toleta i celog saveza da se gura i favorizuje samo jedan tim , i opet dzaba , 57 godina gledanja u ledja ;)

  • realniKomentator

    19. septembar 2014 | 12:30

    Da li sam ja nešto propustio ??? O kakvom to "uspehu" priča ovaj deda ???? :) Pa 1800 dana je ovaj "uspešan" tim BEZ POBEDE u LE, a od 2004. god ima samo 2 pobede od koja je jedna protiv Šahtjora sa omladincima , dakle za 10 godina ( DECENIJA BRE) ! hahahahaah, odavno se nisam ovako nasmejao, ali on to ovo radi namerno Zvezdi, mogu misliti šta bi radio on i navijači da su pobediili Romu, PSV, Kajzerslautern i ostale da ne nabrajam koje je Zvezda u bliskoj prošlosti pobedila ! Pa to bi se organizovali sletovi i mitinzi.... :)) Hahahahaa..još ne prestajem da se smejem ! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA