Defanzivac koji je oduševio Grobare protiv Totenhema (FOTO) (VIDEO)

Lazar Ćirković oduševio je sve ljubitelje fudbala svojim debijem u dresu Partizana na utakmici sa Totenhemom

  • 3

Kada su navijači Partizana u četvrtak  videli da će mladi Lazar Ćirković debitovati na meču sa Totenhemom, većina njih je sa strepnjom očekivala početak utakmice.

Ipak, mladi defanzivac je sa prve dve intervencije odmah dobio na samopouzdanju, a kako je utakmica odmicala igrao je kao da ima već par sezona evropskog fudbala iza sebe. Evo kako je on video svoj debi u crno-belom dresu, kao i uopšte utakmicu sa Totenhemom.

- Znali smo da će biti teška utakmica. Spremali smo se, imali smo video analize. Totenhem je već duži niz godina u vrhu engleske Premijer lige, ali mislim da smo odlično odigrali danas. Maksimalno borbeno, kao što smo se dogovorili sa šefom i nismo se obrukali, već naprotiv, odigrali sasvim dobro - rekao je Lazar Ćirković i dodao

- Zadovoljan sam debijem. Nije ni remi loš s obzirom da smo igrali protiv renomiranog protivnika. Iskreno, nisam imao tremu - rekao je 22-godišnji štoper crno-belih.

Ovakva partija podsetila je na debija dva bivša prvotimca kluba iz Humske, koji su takođe zablistali na svojim prvi nastupima za Partizan. Stefan Savić, kada je veoma dobro odigrao utakmicu protiv Šahtjora u okviru Lige šampiona 2010. godine, kao i briljantna partija Radosava Petrovića 2008. godine protiv Fenerbačea u kvalifikacijama za najelitnije takmičenje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    20. septembar 2014 | 09:04

    Ziveo Lazare i sa ponosom nosi Sveti GRB SVETINJE-Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • NBN

    20. septembar 2014 | 01:01

    Eto koga ce DJura sledeceg da proda.

  • miki

    20. septembar 2014 | 18:06

    svaka čast za ćirkovića biće pravi štoper za partizan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA