Za ovog fudbalera niste čuli, ali je on stao rame uz rame Franku De Buru, Martinu Palermu... (VIDEO)

Rohelio Sančez postao je član elitnog kluba kome pripadaju svi oni koji su uspeli da promaše najmanje dva jedanaesterca na jednoj utakmici

  • 0

Vrlo retko se događa da na jednoj utakmici neki tim promaši dva jedanaesterca, a još ređe da isti igrač dva puta ne bude precizan sa bele tačke, međutim, takav nesrećnik bio je Rohelio Sančez iz Kruz Azula.

On je na meču KONKAKAF Lige šampiona protiv Čorlija, dva puta izvodio najstrožu kaznu i oba puta bio neprecizan i to bez intervencije golmana. Jednom je šutirao pored stative, a drugi put ju je pogodio, a koliko nije mogao da veruje šta mu se događa pokazuje i kiseo osmeh posle drugog promašaja.

Na njegovu sreću ovo se nije odrazila na konačni rezultat, jer je njegova ekipa trijumfovala sa 3:0.

Podsetimo da su se ovakve situacije događale i najpoznatijim fudbalskim imenima poput Huana Pabla Anhela, Franka de Bura, Sebastijana Abreua, a apsolutni rekorder je Martin Palermo koji je na utakmici između Argentine i Kolumbije tri puta bio neprecizan sa bele tačke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA