Kalinić doneo svetsko srebro u Zvezdu: Znam šta me čeka!

Reprezentativac Srbije se posle kratkog odmora posle Mundobasketa priključio novim saigračima

  • 9

Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Kalinić rekao je da su ga saigrači u Crvenoj zvezdi sjajno primili i da se svi trude da mu olakšaju period adaptacije.

Kalinić, koji je u julu pristupio crveno-belima iz kragujevačkog Radničkog, se priključio pripremama tima, posle velikog uspeha sa nacionalnim timom, i izabrao da u predstojećoj sezoni nosi dres sa brojem 12.

- Evidentno je da se svi trude da mi olakšaju period adaptacije, atmosfera je sjajna, a to je jako važno. Prvi trening za mene je protekao u nekom specijalnom režimu, treneri ne žele da me odmah u startu preopterete dok se ne uvedem u ritam. Drugu sezonu zaredom zbog obaveza u reprezentaciji kasnije se priključujem ekipi, znam šta me čeka, tako da sve ide svojim tokom - izjavio je Kalinić za klupski sajt.

On je naveo da su košarkaši Crvene zvezde praktično u završnom delu priprema i da je na njemu da se što pre i što bolje uklopi. Prema Kalinićevim rečima, srebrna medalja i odlične igre za nacionalnu reprezentaciju na Mundobasketu u Španiji značiće mu na polju samopouzdanja pred nastupe u novoj sezoni.

- Kada si drugi na svetu sigurno dobiješ dodatnu sigurnost u sebe. Ali, i pre Svetskog prevenstva nisam imao problem sa samopuzdanjem i kada to kažem ne mislim samo na košarku, već na sve druge segmente života - kazao je novi adut Crvene zvezde i naglasio da jedva čeka početak sezone.

- Do prve utakmice sa Levskim ostalo je dve sedmice. Pozivam navijače da u što većem broju dolaze na naše mečeve, da nam pruže podršku i da zajedničkim snagama zabeležimo što više pobeda - poručio je Kalinić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    20. septembar 2014 | 08:12

    Napred ZVEZDOOOO!

  • Vučko

    20. septembar 2014 | 01:42

    Kako smo ga namazano doveli pre svetskog.posle onakve igre na prvenstvu otimali bi se evropski klubovi.dobrodošao Kalina!ima da zakucava i lupa banane...ma kidace u krcatoj areni jedva cekam!!!

  • srb

    20. septembar 2014 | 02:13

    Srecno Kalina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA