Jović novo pojačanje Zvezde? Menadžer tvrdi da košarkaš nije potpisao!

Mladi košarkaš najverovatnije stigao na Mali Kalemegdan, mada u klubu nisu hteli da preciziraju da li je ugovor potpisan

  • 57

Stefan Jović je novi košarkaš Crvene zvezde?! Mladi košarkaš, koji je nakon raspada Radničkog iz Kragujevca bez kluba, zadužiće crveno-belu opremu.

Jović je već nekoliko dana usko povezivan sa Zvezdom, a u nedavnom razgovoru za Telegraf je priznao da zvanično ne zna ništa, u momentu kada su ga mediji več preselili na Mali Kalemegdan.

Mladi košarkaš, koji igra na poziciji beka, privukao je veliku pažnju nakon dobrih igara na Mundobasketu u Španiji, a i sam nikada nije krio da navija za Zvezdu. Setite se samo kada je izgubio kapitensku traku Radničkog jer je javno podržao crveno-bele protiv Partizana.

Međutim, Jović se u jednom momentu pominjao i kao potencijalno pojačanje crno-belih, čiji trener Duško Vujošević je to demantovao. Ovaj Nišlija je peto pojačanje Zvezde koja je u svoje redove dovela Nemanju Dangubića, Nikolu Kalinića, Majka Cirbesa i Markusa Vilijamsa.

Informaciju da je Jović potpisao sa Zvezdom preneo je B92, dok je redakcija Telegrafa pokušala da stupi u kontakt s reprezentativcem Srbije, ali se Jović nije javljao na naše pozive. Takođe, u klubu nisu hteli da preciziraju da li je Jović stvarno potpisao.

Menadžer košarkaša Aleksandar Rašković je na svom Tviter profilu napisao da je Jović i dalje slobodan igrač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    20. septembar 2014 | 21:58

    Dobro nam dosao velemajstore! Sada sa sigurnoscu znam da Zvezda ima vrhunsku ekipu.

  • Mrle88

    20. septembar 2014 | 21:45

    Pravi izbor ! Samo napred!

  • raskovic menadzer

    20. septembar 2014 | 22:45

    Tako se to radi u ozbiljnoj drzavi !sampion se minira i opstruira a kk sledeca sezona se pojacava kao da je 20 god osvajala evroligu,ali kao i svaki instant,godinu,dve i ponor jos dublji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA