NI D OD DERBIJA: Bajern pregazio lidera i pokazao ko je šampion Nemačke! (VIDEO)

Trebalo je to da bude duel dve prvoplasirane ekipe na tabeli, ali je prvak Bundeslige posle samo 15 minuta stavio do znanja novajliji, Paderbornu ko je ko i da iznenađenje kao opcija ne postoji

  • 1

Ko bi na početku sezone očekivao da će jedan od derbija u 5. kolu Bundeslige biti susret između Bajerna iz Minhena i novajlije Paderborna, ali tako se poklopilo, jer su i jedni i drugi ga dočekali na deobi prvog mesta u ligi. No, ipak se videlo ko je aktuelni šampio Nemačke, a ko novajlija, Bavarci su trijumfovali sa 4:0.

Rutinski su Gvardiolini momci odradili posao u ovom susretu sa dva brza gola na startu meča i tako stavili do znanja da neće dozvoliti nikakvo eventualno iznenađenje. Arjen Roben je pronašao iza leđa odbrane Milera, a ovaj lepo odigrao povratni pas za Gecea koji je sa unutrašnjim felšom poslao loptu uz levu stativu gola Paderborna.

Šest minuta kasnije pobednik je već bio odlučen, a to je učinio Robert Levandovski sjajnim udarcem iskosa sa desne strane, mada gol ide pomalo i na dušu golmana koji nije baš najbolje reagovao.

U poslednjih 15 minuta još dva puta se tresla mreža gostiju na "Alijanc areni", prvo je Gece još jednom upisao svoje ime na listu strelaca, a konačan rezultat je postavio Miler u 86. minutu.

Moramo pomenuti da je na bundesligaškim terenima ove večeri bilo dosta srpskih internacionalaca. Filip Đuričić je odigrao sat vremena za Majnc koji nije uspeo da sačuva dva gola prednosti protiv Ajntrahta za koji je ceo meč odigrao Aleksandar Ignjovski. Stefan Mitrović je sa klupe posmatrao kako njegov Frajburg ostaje bez tri boda u poslednjim trenucima u Hofenhajmu.

Bundesliga, 5. kolo:

Utorak

Bajern Minhen - Paderborn 4:0

(Gece 8, 78, Levandovski 14, Miler 86)

Ajntraht - Majnc 2:2

(Majer 45+1, Seferović 82 - Hofman 41, Okazaki 44)

Hofenhajm - Frajburg 2:3

(Eljunusi 44, Rudi 63, Vestergard 90+3 - Franc 31, 33, Derida 75)

Verder - Šalke 0:3

(Mejer 46, Nojštader 51, Barneta 85)

Sreda

Borusija Dortmund - Štutgart 20.00

Bajer Leverkuzen - Augzburg 20.00

Borusija Menhengladbah - Hamburger 20.00

Hanover - Keln 20.00

Herta - Volfzburg 20.00

Tabela: Bajern Minhen 11(+1), Majnc 9(+1), Hofenhajm 8(+1), Paderborn 8(+1), Bajer Leverkuzen... Herta 2, Hamburger 2, Štutgart 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    24. septembar 2014 | 13:15

    Najnezanimljivija liga na svetu, tamo ima samo bajern i niko vise, neizvesnija je nasa liga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA