Elče poveo protiv Reala, a onda popio petardu uz tri penala! Ronaldo poneo loptu kući! (VIDEO)

U poslednja tri meča "kraljvski klub" je postigao 18 golova, a Portugalac je posle het-trika protiv Deportiva, sada četiri puta bio strelac protiv Elčea

  • 2

Real Madrid i Kristijano Ronaldo su se razgoropadili, a to su posle Bazela i Deportiva na svojoj koži osetili i fudbaleri Elčea koji su još i dobro prošli, jer su primili samo pet komada, 5:1.

Kada je Albasar u 15. minutu sa bele tačke doveo u vođstvo goste, mnogim navijačima na "Santjago Bernebeu" se uvukao strah u srca, ali se Bejl potrudio da ga što pre otera. Kada je Marselo u 27. minutu pao u šesnaestercu Elčea, a arbitar pokazao na belu tačku mnogi su vrteli glavom, jer je ova odluka u najmanju ruku diskutabilna, ali je priliku iskoristio Ronaldo preokrenuo rezultat.

Samo pet minuta kasnije bilo je 3:1 za Madriđane, marselo je centrirao sa leve strane, a egzekutor je ponov bio Portugalac. Isti igrač je 10 minuta pre kraja pao u kaznenom prostoru, a glavni sudija je ponovo pokazao na belu tačku. Svoju fenomenalnu nedelju je zaokružio i četvrtim golom na ovom susretu u nadoknadi vremena.

Ronaldo je uspeo u samo tri dana da postigne sedam golova u španskom prvenstvu. Prvo je postigao het trik protiv Deportiva u subotu, a sada je četiri puta zetresao mrežu Elčea čime je došao do brojke od 185 golova u Primeri.

Primera, 5. kolo:

Real Madrid - Elče 5:1

(Bejl 20, Ronaldo 27, 32, 80, 90)

Selta - Deportivo 22.00

Sreda

Almerija - Atletiko Madrid 20.00

Eibar - Viljareal 20.00

Rajo Valjekano - Bilbao 20.00

Sevilja - Real Sosijedad 22.00

Granada - Levante 22.00

Malaga - Barselona 22.00

Četvrtak

Espanjol - Hetafe 20.00

Valensija - Kordoba 22.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA