Vujošević pita: Što se Evroliga čudno ponaša prema Partizanu?

Nakon žreba za Evrokup, trener Partizana se osvrnuo na važnost rešavanja "slučaj Klobučar" i činjenicu da je srpski šampion svrstan u četvrti šešir

  • 29

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su crno-beli dobili teške rivale u Evrokupu i dodao da je klub skoncentrisan na "skidanje" zabrane dovođenja igrača.

On je naveo i da ne razume zašto je Partizan na žrebu bio u četvrtom "šeširu".

Pet pitanja i odgovora: Ko su rivali Partizana i kakve su šanse crno - belih u Evrokupu?

- Evroliga počinje da ima čudan odnos prema nama i ne mogu da uđem u njihove motive. Grupa je komplikovana, ekipe su jake i imaćemo teška putovanja. Moramo da budemo koncentrisani da rašimo problem BAT-a i sa još jednim pojačanjem dođemo do situacije da imamo tim kojio je u stanju da podnese težinu takmičenja u kojem nastupa i dostojeno reprezentujemo klub - rekao je Vujošević Tanjugu.

Trofejni stručnjak dodao je da postoje određeni pomaci kada je u pitanju rešavanja "slučaja Klobučar", zbog kojeg Partizan još ne može da registruje pojačanja.

Košarkaši Partizana igraće u E grupi Evrokupa sa litvanskim Lijetuvas Ritasom, turskim Banvitom, ruskim Krasnim Oktobrom, izraelskim Hapoelom iz Jerusalima i rumunskim Asesoftom, odlučeno je danas žrebom u sedištu ULEB-a u Barseloni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teorija zavere

    29. septembar 2014 | 14:22

    Evo ga.Haha Jeste Dule u pravu si.Čudno je sve.Svi su se urotili.Čović je tu umešao prste a državni vrh urgirao u Uleb-u.A novinari su posebno na specijalnom zadatku.Haha

  • Mojito

    29. septembar 2014 | 14:46

    Kakva Evroliga, gde je vidite? Gospodine, nije vam vazeci taj kalendar na zidu.

  • Cipiripi

    29. septembar 2014 | 14:40

    Ceo svet je protiv partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA