Sekretar ASS o skandalu na Karaburmi: Sa atletskim klubom ne sme niko da se igra!

Slobodan Branković je izjavio za Telegraf da će Atletski savez Srbije upoznati i Gradski sekretarijat za sport i Ministarstvo sporta o dešavanjima na Omladinskom stadionu

  • 1

Kroz srpski atletski svet je brzinom munje prošla vest da su čelnici OFK Beograda naredili atletskom klubu koji pripada istom sportskom društvu da se iseli sa Omladinskog stadiona. Informacija o ovom skandalu vrlo brzo je stigla i do Atletskog saveza Srbije, a Telegraf je tim povodom pozvao i generalnog sekretara ASS, Slobodana Brankovića.

Legenda naše "kraljice sportova", a sada operativac rekao nam je da su u Atletskom savezu saznali za problem koji je iskrsao u utorak i da će oni sa njihove strane učiniti sve što mogu da se ovaj spor razreši što pre.

- Upoznat sam sa tom činjenicom. Sastanak povodom toga je organizovan danas i nadam se da do toga neće doći. OAK Beograd je klub sa izuzetno dugom tradicijom i mislim da niko ne bi smeo sa time da se igra. Nadam se da će svi naći zajednički interes - rekao je Branković za Telegraf i dodao da i ASS na tom sastanku ima svog predstavnika.

- Na sastanku se nalazi i Predrag Momirović koji je menadžer Atletskog saveza Srbije, a i radi na Omladinskom stadionu kao trener. Mi ćemo reagovati i kod Gradskog sekretarijata za sport i kod Ministarstva omladine i sporta, jer su to dve institucije koje bi trebalo da budu upućene u dešavanja na Gradskom stadionu na Karaburmi - završio je Branković.

(U. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralac

    1. oktobar 2014 | 15:46

    Koliko je samo divnih vesti stiglo iz atletike prethodnih godina, napokon kraljica sportova staje na noge.. sto je divno i ohrabrujuce jer je osnovni sport. A onda se fudbal opet umesa i hoce sve da upropasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA