RAJKOVIĆ O POZIVU U REPREZENTACIJU: Zaslužio sam! Velika je čast, ali i obaveza!

Mladi čuvar mreže crveno-belih ističe da je za poziv Dika Advokata zaslužan celi tim, a ne samo on

  • 9

Za neke je pozivanje Predraga Rajkovića u reprezentaciju Srbije iznenađenje, ali daleko od toga da mladi čuvar mreže nije zaslužio da se nađe u sastavu Orlova za mečeve sa Jermenijom i Albanijom.

Rajković briljira na golu Crvene zvezde. Na sedam mečeva Jelen Superlige nijednom nije savladan i nalazi s ena dobrom putu da sruši Bobana Bajkovića, ali i nekadašnjeg golmana Partizana Mladena Božovića. Poziv Advokata nije mogao da dođe u bolji čas.

- Ukazana mi je velika čast i zaista hvala selektoru na tome. Mislim da sam zaslužio poziv, ne samo zbog partija koje sam imao u mlađim kategorijama, nego pre svega zbog dobrih odbrana u dresu Crvene zvezde. To naravno nije samo moja zasluga već zasluga čitavog tima - rekao je Rajković za zvanični sajt kluba i dodao:

- Sada je na meni da opravdam dobijeno poverenje, pre svega kroz dobro uklapanje u A tim, jer sve su to stariji igrači od mene, a onda i da kroz dobar rad možda zaslužim i minutažu. U svakom slučaju preda mnom je velika čast ali i velika obaveza, verujem da ću umeti da je ponesem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alija NP

    1. oktobar 2014 | 15:23

    Pošteno jesi

  • Asa

    1. oktobar 2014 | 15:12

    Briljira u nasoj seoskoj ligi,ko mu suta na go? Ne moze se porediti reprezenrmtacija sa ovim

  • realnich

    1. oktobar 2014 | 20:19

    Ovo je sve Toletovo maslo !!!! Ne primajte se DELIJE, i ne idite na stadion !!! Nema ko da mu dođe na stadion, oni drugi su u manjini velikoj, zato NE NASEDAJTE na ove poteze !!! Pozvan je i Lazovic iz nk partizan, ne može da se proda pa da Tole pomogne svom klubu ! Drugo, Rajkovic nece ni braniti , ovo je samo da se NASAMARE Zvezdini navijači !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA