Nemac iz Novog Pazara hoće da udari na Klička!

Marko Huk koji boksuje pod nemačkom zastavom, a poreklom je iz Srbije planira da izazove nadominantnijeg boskera današnjice

  • 14

Svetski šampion u teškoj kategoriji WBO verzije Marko Huk želi da načini još jedan stepenik više u svojoj karijeri. Nemac poreklom iz Novog Pazara spreman je da uđe u ring i ukrsti pesnice sa najdominantnijim bokserom današnjice Vladimirom Kličkom, vlasnikom titula u verzijama IBF, IBO, WBA i WBO u superteškoj kategoriji.

Koliko mu je stalo da do ovog meča dođe pokazuje i to što je otpustio svoj promotivni tim, jer je svestan da oni nisu mogli da mu ugovore meč sa mlađim od čuvene ukrajinske braće. Zato je on osnova promotivnu kompaniju i krenuo je u realizaciju plana.

- Odlučio sam da pruzmem stvari u svoje ruke. Želim da budem nezavisan, kao pravi šampion. Slobodan sam i želim da se sastanem sa Kličkom. Publika voli velike borbe, a ja želim da se borim sa najboljim, što je za mene Kličko - rekao je Huk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jat....

    2. oktobar 2014 | 10:51

    Bravo majstore ,oni biraju sa kim ce se klicko boriti naravno traze slabijeg protivnika.. NAISLI su na minu nije im sve jedno znaju to oni...do pobede marko hulk....

  • Struja

    2. oktobar 2014 | 11:28

    Sampioni su i jedan i drugi..Samo ja mislim da Marco Huk treba jos da jede pure i zmrznutih mohuna jer Klicko je za par stepenica iznad njega.

  • Lola

    2. oktobar 2014 | 11:14

    I ovaj je kao Džuda precrtao ić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA