Ibrahimović psovao Srbina na srpskom!

- Dok smo vodili duele na terenu, čak i kada je Pari sen Žermen ubedljivo vodio, Zlatan me je psovao na našem jeziku, jer mu je majka iz Bosne pa zna srpski - kaže Nemanja Pejčinović, nekadašnji igrač Nice

  • 32

Fudbaler Lokomotive iz Moskve Nemanja Pejčinović, samo je jedan od mnogih koji su imali konflikte sa Zlatanom Ibrahimovićem na terenu.

On se prisetio jednog duela sa napadačem Pari Sen Žermena dok je igrao u Nici prošle sezone, kada ga je Zlatan vređao na srpskom

-Kao igrač je dobar, ali kao čovek mi se ni malo ne dopada. Više puta smo imali male konflikte na terenu. Nije bilo ništa ozbiljno, jer su to trenuci kada ne možete da kontrolišete emocije, ali je na trenutke bilo baš ružno.

- Bilo je mečeva u kojima je Pari Sen Žermen imao ubedljivu prednost, ali je Zlatan upravo tada počinjao da psuje i vređa na srpskom, da provocira… Majka mu je iz Bosne, pa zna srpski -  rekao je Pejčinović.

Dvojica igrača vodili su duele na nekoliko mečeva francuske Lige 1, pre nego što se nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i Nice preselio u Moskvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    2. oktobar 2014 | 11:07

    Kakvih ima on je zlatan :)

  • Struja

    2. oktobar 2014 | 11:22

    Pa i otac mu je iz Bosne..A tacno je ovo sto kaze..Kao fudbaler je dobar ali kao covjek nula.Sta drugo reci osim SVEDANIN.

  • Vatro Marx

    2. oktobar 2014 | 11:11

    Ne vjerovatno da je toliko primitivan, što vrijedi da je dobar nogometaš kad nema prema drugima poštovanje. Tako se sam izolira i postiže antipatije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA