Ronaldo se žali da ga tuku, a da malo pogleda šta on radi! (VIDEO)

Portugalac se posle meča sa Ludogorecom žalio na grubost bugarskih igrača, a zaboravio je da pomene da je i on njih udarao podmuklo kad sudija ne vidi

  • 2

Kristijano Ronaldo je jedan od najboljih svetskih fudbalera zato i ne čudi što njegovi protivnici pribegavaju različitim sredstvima kako bi ga zaustavili i mnoga od njih su dozvoljena u fudbalu, međutim, mnogima se ne dopada što posle svojih mečeva Portugalac se uglavnom žali da ga rivali previše tuku na terenu i da treba da bude zaštićeniji.

Možda bi ove njegove žalbe nekada i imale nekog smisla da nije u pitanju druga stvar, a to je da i on voli da udari protivnika, naročito, ako sudija ne vidi da je to uradio. Takvu stvar nam je pokazao i na susretu protiv Ludogoreca u Ligi šampiona.

Prvo je lako pao posle jednog duela i tražio da mu sudija dosudi faul, ali kada ovaj to nije učinio, on je ležeći na zemlji šutnuo jednog igrača bugarskog tima koji je prolazio tuda. Ukoliko u UEFA budu videli ovaj snimak mogli bi veoma lako da suspenduju igrača Reala na nekoliko mečeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA