Na Marakani demantovali da Terzić prodaje igrače Zahaviju!

Kako Telegraf saznaje iz izvora bliskih klubu, gensek crveno-belih otputovao je u London kako bi prisustvovao ''Konferenciji o liderstvu u sportu''

  • 0

Vest da je generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić otputovao u London, kako bi pregovarao sa Pinijem Zahavijem oko transfera fudbalera sa Marakane, nije dobro odjeknuo kod zvezdaške javnosti koja se ponadala da će novo rukovodstvo stati na kraj takvoj transfer politici.

Međutim, kako Telegraf nezvanično saznaje iz izvora bliskih klubu, Terzić je u London otputovao kako bi prisustvovao ''Konferenciji o liderstvu u sportu'', a ne da bi se sastao sa poznatim menadžerom i ponudio mu Jovića, Grujića, Rajkovića, Jovanovića ili Stojanovića.

- Cilj je da magacin napunimo dobrom robom a videćemo kad ćemo tu robu stavljati u izlog. Jedno je sigurno. Zvezdi se više neće dešavati da gubi desetine miliona eura na biserima fudbala - svojevremeno je izjavljivao Terzić kojeg je ova vest zatekla u Londonu gde je otputovao u sredu.

Podsetimo, crveno-beli su samo jednom do sada sarađivali sa Zahavijem i to u slučaju Nikole Maksimovića, dok su 2012. godine na meti Izraelca bili i Srđan Mijailović i Filip Mladenović. Kao i sada, i tada je Zvezda povezivana sa Zahavijem zbog teške finansijske situacije.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA