Advokat već upisao tri boda protiv Jermenije?

Ja ne živim u prošlosti, živim za budućnosti. Verujem u igrače, u njihov odnos prema obavezama, profesionalizam. Mogu da kažem da se u odličnoj atmosferi pripremamo za meč

  • 3

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Holanđanin Dik Advokat rekao je da su se njegovi izabranici dobro pripremili i da tim zna kako da ostvari cilj na gostovanju u Jermeniji.

 

Srbija i Jermenija sastaju se sutra u Jerevanu u utakmici I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

 

- Želimo da počnemo kvalifikacije uspehom u Jerevanu. Dobro poznajem mogućnosti selekcije Jermenije, gledao sam utakmice protiv Nemačke, Italije. Istina je, u timu našeg protivnika neće biti nekoliko povređenih igrača, ali ko izađe na teren sigurno će želeti pobedu i dati maksimum da do nje dođe - rekao je Advokat za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

 

 

On je ocenio logičnim da Jermeni budu veoma ambiciozni, s obzirom da im je ovo prva utakmica na domaćem terenu.

 

- Mogu da kažem da smo se dobro pripremili i da znamo kako da pokušamo da ostvarimo naš cilj, iako je uvek teško da se pobedi na gostujućem terenu - kazao je Advokat i najavio da neće biti velikih izmena u sastavu u odnosu na prethodni meč protiv Francuske u Beogradu.

 

Takođe je ponovio stav da se neće mnogo obazirati na prethodno iskustvo nacionalne selekcije u Jermeniji, kao ni na ostala neprijatna iskustva iz utakmica u kojima je uloga favorita bila na našoj strani, a nije ostvaren željeni rezultat.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bezanija

    11. oktobar 2014 | 11:39

    Napred advokat napred advokat napred advokat !!!

  • Soldberg

    11. oktobar 2014 | 12:36

    Jel vam novi selektor pjeva himnu prije utakmice

  • denis

    11. oktobar 2014 | 15:41

    CIST POGODAK. JERMENIJA-SRBIJA 2 OD 0 DO 2 ALBANIJA-DANSKA 2 OD 0 DO 2 POLJSKA-NEMACKA GOL GOL 4 + FINSKA-GRCKA 2 OD 0 DO 2 ISRKS-GIBRALTAR 4 + RUMUNIJA-MADJARSKA OD 0 DO 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA