MIHA O ALBANSKOJ PROVOKACIJI: Moja zemlja ovo ne zaslužuje!

- Gledao sam utakmicu, navijao sam za svoju zemlju, a ono što se dogodilo je razočaravajuće - poručio je bivši selektor srpskih fudbalera

  • 3

Italijanski mediji s pažnjom prate epilog incidenata na utakmici između Srbije i Albanije, koja je prekinuta nakon nereda kada se iznade terena pojavio dron koji je nosio zastavu tzv. "velike Albanije".

Zato su za mišljenje upitali našeg bivšeg selektora, a trenera Sampdorije Sinišu Mihajlovića.

- Ne želim to da komentarišem. Moja zemlja ne zaslužuje ovo. Gledao sam utakmicu, navijao sam za svoju zemlju, a ono što se dogodilo je razočaravajuće. Hajde da vidimo šta će UEFA da odluči. Veoma mi je žao jer veoma dobro znam sve igrače, mnogi od njih su me zvali - poručio je Mihajlović.

Dok je vodio reprezentaciju Srbije, Mihajlović je bio i jedan od aktera na mečevima sa Hrvatskom, koji su bili visokorizični, ali problema nije bilo.

- Kao selektor Srbije vodio sam reprezentaciju u Zagrebu protiv Hrvatske i sve je dobro prošlo osim rezultata. Jedini pravi način je da svako preuzme svoj deo odgovornosti - rekao je Siniša Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    18. oktobar 2014 | 17:46

    Bravo Miha nisu smeli da ti raskinu ugovor

  • Aca

    18. oktobar 2014 | 17:48

    Veliki pozdrav za Sinisu... Jesmo isplali kad nas je vodio,ali je na kraju napravio tim

  • Skocimis

    19. oktobar 2014 | 09:55

    A vid ko se javlja...zajedno sa Pizonom si UNISTAVAO repreze te zemlje koju ko fol volis...jos kad bi nasao nekoga da ti povjeruje...e takvih nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA