Predsednik FS Albanije: Ne zanimaju me bodovi, hoćemo mir sa Srbijom! (VIDEO)

Armand Duka tvrdi da je utakmica Srbija - Albanija trebalo da bude nešto što će zbližiti dva naroda, "ne samo zato što smo komšije, već zato što svi narodi treba da žive u miru"

  • 18

Fudbalski savez Albanije je dodatno zakomplikovao situaciju svojim saopštenjem posle incidenata na kvalifikacionoj utakmici sa Srbijom, koje je prekinuta na stadionu Partizana.

Međutim, predsednik FS Albanije Armand Duka tvrdi, da će ta organizacija u potpunosti poštovati odluku koju UEFA bude donela povodom kazni za nemile scene nakon što se tokom meča pojavio dron sa zastavom "velike Albanije".

- Ispoštovaćemo svaku odluku UEFA. Ne zanima me šta će biti s bodovima. Moram da vidimo kako da unapredimo situaciju i uslove, kako bi se fudbal razvijao normalno - rekao je Duka, koji smatra da je u Beogradu bilo puno propusta u organizaciji meča.

On ne želi da prejudicira kakva će kazna UEFA biti i kaže da je utakmica trebalo da bude nešto što će zbližiti dva naroda, "ne samo zato što smo komšije, već zato što svi narodi treba da žive u miru".

- Razgovarali smo o tome da se sastanu i veterani dve zemlje, i to je trebalo da posluži relaksaciji klime, ali je ta utakmica otkazana - rekao je Duka, istakavši da savez kojim predsedava nije bio u kontaktu sa FSS ili UEFA posle utakmice.

Podsetimo da se konačna odluka za srpski i albanski sastav očekuje u četvrtak, 23. okotobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    20. oktobar 2014 | 16:31

    Sad ste se setili da hocete mir Kad ste izazvali nemire i incidente po celom balkanu i evropi

  • humanista

    20. oktobar 2014 | 18:31

    Jedno pricaju drugo rade.Nije samo utakmica trebala da zblizi narode kako kaze gospodin,zaboravio je sta se radi sa Srpskim manastirima,kako je moguce da ni jedan zlocin koji je ucinjen nad srbima nije rasvetljen,ubica dece iz Gorazdevca jos je na slobodi.Ovde je u igri nesto puno vise od bodova.

  • Djole12345678

    20. oktobar 2014 | 16:46

    Hahaha dobio packe od "velikog brata" i sad je najednom kao bubica....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA