Škuletić veruje da će mu se promašaji protiv Zvezde vratiti protiv Bešiktaša!

Probaćemo da pružimo maksimum protiv jedne dobre ekipe, koja je igrala egal sa Arsenalom, ali možemo da se nosimo sa njima. Sigurno da nas čeka veoma težak zadatak. Jedva čekam da debitujem u ovogodišnjoj Ligi Evrope i nadam se da će se protiv Turaka vratiti sve ovo što sam promašio u derbiju - rekao je između ostalog Škuletić

  • 0

Dva dana posle pobede u "Večitom derbiju" i tri dana pred duel sa Bešiktašom u okviru Lige Evrope pred trening Partizana održan je brifing između fudbalera i novinara. Prvi na raspolaganju sedmoj sili bio je centarfor crno-belih Petar Škuletić.

Najbolji strelac tima iz Humske ove sezone podelio je utiske posle pobede nad Crvenom zvezdom, kao i to zbog koje propuštene šanse najviše žali.

- Raspoloženje je na nivou. Zna se šta pobeda u derbiju donosi timu. Odigrali smo dobro drugo poluvreme. U pauzi između dva dela igre smo napravili dogovor na taktičkom planu i to smo primenili i na kraju zasluženo slavili.  Rajković je branio odlično, najviše mi je žao za onom šansom neposredno posle pogotka - rekao je Škuletić, a potom odgovorio na pitanje kako komentariše pohvale od strane trenera Crvene zvezde, Nenada Lalatovića:

- Prijaju mi pohvale od strane Lalatovića. Sa defanzivcima Crvene zvezde sam vodio korektne, ali oštre duele. Sve je bilo u sportskom duhu - zaključio je napadač Partizana.

O BEŠIKTAŠU

Posle sumiranja utisaka sa "Večitog derbija", Škuletić se osvrnuo i na predstojeću utakmicu sa Bešiktašom.

- Očekujem da ćemo pružiti dobru partiju uz pun stadion naravno. Probaćemo da pružimo maksimum protiv jedne dobre ekipe, koja je igrala egal sa Arsenalom, ali možemo da se nosimo sa njima. Sigurno da nas čeka veoma težak zadatak. Jedva čekam da debitujem u ovogodišnjoj Ligi Evrope i nadam se da će se protiv Turaka vratiti sve ovo što sam promašio u derbiju - rekao je Škuletić.

(M.Raković)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA