TRENER BEŠIKTAŠA: U Beogradu nas čeka “neprijateljska" atmosfera!

Slaven Bilić očekuje veoma tešku utakmicu u Beogradu*O Partizanu je pričao u veoma lepom kontekstu

  • 10

U četvrtak se nastavlja Liga Evrope. U sklopu trećg kola grupa C, snage će u Beogradu odmeriti, Partizan i Bešiktaš. Trener istanbulskog tima, Hrvat Slaven Bilić očekuje veoma tešku utakmicu.

 

- Radi se o dobroj ekipi, imaju osam pobeda u osam kola. Naravno da kvalitet liga nije isti, ali smatram da su dobar i kvalitetan tim. Ako sam dobro video, imaju samo jedan poraz u poslednjih 20 mečeva, i to od Asterasa u Grčkoj - rekao je Bilić.

 

 

Nekadašnji selektor Hrvatske je imao priliku da gostuje u prestonici Srbije, pa će svojim igračima moći da predoči kakva ih atmosfera očekuje u Humskoj,

 

- Dočekaće nas “neprijateljska" atmosfera, njihovi navijači su žestoki, navijaju tokom svih 90 minuta i konstatno guraju ekipu na terenu. Ipak, mi moramo da se vratimo sa dobrim rezultatom, ali nas svakako čeka teška borba za tri boda - dodao je Bilić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    21. oktobar 2014 | 10:01

    Covek je nahvalio Partizan i navijace a sad sto su neki glupi i ostraceni pa to shvataju drugacije je nesto drugo...

  • .

    21. oktobar 2014 | 07:48

    Tebe sigurno čeka pogotovo nakon ove izjave.

  • Љиљана

    21. oktobar 2014 | 09:12

    Немојте дозволити да вас испровоцирају, јер сигурно ће бити и непријатеља Србије. Навијајте, али цепања и паљења застава (не волимо ни ми кад нашу пале), нити се туците. Немојте да се спуштамо на њихов ниво, достојанствено и патриотски! Нисмо ми ништа гори од њих.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA