BOSANČIĆ: Ne zanima me šta priča Saša Ilić!

Vezista crveno-belih objasnio je da je u tunelu pred 147. derbi bodrio saigrače, a da je neko samo to želeo da preuveliča

  • 19

Varnice između Miloša Bosančića i Saše Ilića, zbog navodne izjave veziste crveno-belih - "Ajde bre da ih izgazimo, vidite da ne znaju ništa" - nisu u potpunosti istinite, tvrti fudbaler Zvezde.

Bosančić je u izjavi za "Sport" objasnio da je neko želeo da preuveliča tu situaciju.

- Bodrio sam svoje drugove da idemo na pobedu i tu ne vidim ništa loše. Ilićevu opasku na moje reči nisam slušao, niti me to zanima. Takvih detalja je bilo i biće - rekao je vezista crveno-belih, koji se zatim osvrnuo i na sam meč:

- Samo jedan naš gol doneo bi probleme Partizanu, a nama priliku da sasvim sigurno ostanemo neporaženi. Odlučila je jedna greška i svakako da imamo za čim da žalimo.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • $

    21. oktobar 2014 | 00:00

    Ovaj reče da čeka derbi da bi dao gol :-D

  • Igor

    21. oktobar 2014 | 02:15

    E moj luzeru,u tvom zivotu je zapisano da ces uvek biti gibitnik. Mnogo si los covek,a onaj odozgo sve vidi. Nije ti bilo dosta sto nemas karakter,nego zelis da budes i uporno se trudis jedan negativac. Tvoj izraz lica govori koliko si los. Pa Jesic je pricao kako ti je na klupi rekao da se zagrevas,a ti si mu odgovorio da je vrucina,pa zar moram. Zasto nam ne kazes da u korejskom klubu vise niko nije racunao na tebe. I na kraju,kada pominjes Sasu Ilica,treba mirno da stojis!!!!

  • Kulture malo

    21. oktobar 2014 | 01:15

    U sine al si loš!! Igrom se izbori za parce slave..posto facom i pricom malo teze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA