Ovakav preokret u španskom fudbalu se retko viđa! (VIDEO)

Na poslednjem meču 8. kola Primere Getafe je na gostovanju Real Sosijedadu slavio sa 2:1, a golove za pobedu su postigli u 90. i 94. minutu utakmice

  • 2

Fudbaleri Hetafea savladali su u San Sebastijanu ekipu domaćeg Sosijedada sa 2:1, u poslednjoj utakmici 8. kola španske Primere.

Gosti iz Madrida ostvarili su podvig i šokirali domaćina u Baskiji posle spektakularnog preokreta u samoj završnici susreta.

Sosijedad je poveo u 82. minutu i sve je govorilo da važne bodove ima "u džepu", međutim, Hetafe se nije predavao i napravio je veliko iznenađenje u režiji junaka meča, dvostrukog strelca Jode, koji je pogodak za trijumf postigao u sudijskoj nadoknadi.

Neočekivanim uspehom Hetafe se probio u sredinu tabele, dok je Sosijedad petim porazom ostao u donjem delu sa pet bodova, koliko imaju Elče i Levante u zoni ispadanja.

Sosijedad - Hetafe 1:2

(Ervivas 82 - Joda 90, 90+4)

Nedelja:

Elče - Sevilja 0:2

Deportivo - Valensija 3:0

Atletiko Madrid - Espanjol 2:0

Viljareal - Almerija 2:0.

Subota:

Atletik Bilbao - Selta 1:1

Kordoba - Malaga 1:2

Barselona - Eibar 3:0

Levante - Real Madrid 0:5.

Odigrano u petak: Granada - Rajo Valjekano 0:1.

Tabela: Barselona 22, boda, Sevilja 19, Real Madrid 18, Valensija i Atletiko Madrid po 17, Viljareal 14, Selta 13, Malaga 12, itd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA