Terzić nije siguran da li je Zvezda Barselona ili Dortmund!

Jedan od čelnika aktuelnog šampiona ne zamera treneru Lalatoviću na taktici za 147. večiti derbi

  • 15

Crvena zvezda je poražena u 147. večitom derbiju, a v.d. generalnog sekretara kluba Zvezdan Terzć poručio je da ništa ne zamera taktici koju je Nenad Lalatović postavio za duel sa najvećim rivalom.

 

Sastav sa Lukom Jovićem i Mihailom Ristićem od prvog minuta se pojavio na terenu u Humskoj, i na konstataciju novinara "Žurnala" da su upravo iskusni fudbaleri Partizana bili prevaga za pobedu u derbiju, Terzić je rekao:

 

- Poštujem politiku Partizana, ali dozvolite da tako ne vidim Zvezdu. Ovaj klub mora da bude oslonjen na omladinsku školu, poput Barselone. Da od malih nogu osposobljava igrače sa pobedničkim karakterom, naviknute na žestok pritisak. Ali i ne manje bitno - da vole Crvenu zvezdu!

 

 

- Naravno da ne možemo samo da forsiramo mlade igrače, naravno da pravimo balans sa iskusnijima, naravno da uvek moramo da se borimo za trofeje. I samo još nešto - mladi igrači ne služe kao pokriće. Mene to ne interesuje, već da za dve, tri godine igramo značajnu ulogu u Ligi šampiona. Tvrdim da to možemo - dodao je Terzić.

 

Kao Barselona, ali i kao Borusija Dortmund. Tako Zvezda može da funkcioniše, priželjkuje v.d. gensek.

 

- Naravno, od finansijske situacije u klubu zavisi da li će neko morati da ode, ali ideja je i živim za to kada ćemo funkcionisati kao Borusija iz Dortmunda, puštati ponekog ali za ozbiljne pare, a ne kao poluproizvode - rekao je Terzić za "24 sata".

 

 

Terzić kaže da podržava trenera Nenada Lalatovića.

 

- Lalatović je mlad i moderan trener, najtalentovaniji u Srbiji i čini se profilisan da vodi Zvezdu. Ne skriva se, dosledan je svojoj fudbalskoj filozofiji, ali i zna da predvodi veliki klub i da javnost od njega traži isključivo pobede. Njemu kao Zvezdinom detetu i kapitenu to niko ne bi trebalo da kaže da u tome traži alibi za eventulano loše rezultate - poručio je Zvezdan Terzić u opširnom intervjuu "Žurnalu".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. oktobar 2014 | 12:06

    Bravo terzo,mudro zboris,samo tako nastavi i nista nemoj menjati !! Tvoja pravila i "nacin razmisljanja" treba zastititi "zakonom",..kao nacionalni brend !!!..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Crnogorac

    21. oktobar 2014 | 11:44

    Xaxaxaxa uljepsa mi dan ovaj Terzic...:-))

  • Zemco

    21. oktobar 2014 | 10:40

    Kaznjen si i sad cutiiiiiiiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA