TERZIĆ: Imamo ljude koji rade na smeni Tomislava Karadžića!

Prvi operativac Zvezde je izjavio kako on i njegovi saradnici ne odustaju od promena u srpskom fudbalu, iako je ultimatum koji su dali sadašnjem predsedniku FSS istekao, a takođe je napomenuo i da se povlači sa funkcije predsednika Zajednice superligaša

  • 15

Trenutno prvi čovek Crvene zvezde, Zvezdan Terzić napustiće mesto predsednika Zajednice superligaša, a za to postoji nekoliko razloga. Najvažniji se, svakako, krije u Statutu ove organizacije koji kaže da predsednik može biti samo predsednik nekog od klubova JSL, a pošto je Terzić v.d. genseka crveno-belih, samim tim nema pravo da obavlja tu funkciju.

- Odlučio sam da se povučem i ovlašćenja prebacim na pootrpredsednike  koji će do izborne Skupštine voditi domaće takmičenje. Imam ogromne obaveze u Zvezdi i želeo bih da se tome maksimalno posvetim - rekao je Terzić za "Sport" i dotakao se i pitanja izbora predsednika kluba sa Marakane koji bi trebalo da bude izabran u decembru.

- Pre raspisivanja izbora održaćemo Skupštinu kluba. Potrebno je da se donesu neke nove odluke kada je u pitanju Statut i nova sistematizacija radnih mesta. Pojedine korake povlačimo u cilju stabilizacije, a uskoro očekujemo rezultate.

Rok koji su crveno-beli dali Tomislavu Karadžiću da se povuče sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije odavno je istekao, ali Terzić kaže da oni i dalje ne odustaju dok ne vide leđa sadašnjem prvom čoveku srpskog fudbala.

- Imamo ljude koji su zadueni za opciju broj dva i oni već rade na tom polju. Mi naša korake nećemo za sada iznositi u javnost koja bi trebalo da zna da ovo rukovodstvo Crvene zvezde neće odustati u svojim namerama, a kada bude došlo vreme imaćemo i svog kandidata za tu funkciju - završio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PENZIONER

    22. oktobar 2014 | 09:40

    terzicu ,ti i ostali u i oko rupe bas svasta radite... ovo sto do sada uradiste su samo:manipulacija,laz, prevara,pljacka ... MAGLA , MAGLA,... BRE !!!!!!!!!! terzicu , sta je sa DUGOVIMA , POREZOM ?????????????? dok Srbija i narod gladni boluju , strajkuju lekari ,prosvetari , policija ,...poplavljeni bez pomoci (neko im ukrade donacije,sms-poruke,od drzave obecane pare). u rupi sve ide kao po loju:DUGOVE VISE NIKO NE SPOMINJE, samo se o pjacanjima prica , tituli , dok plate i isplate idu ispod zita . pitam vlast kad ce se optuznica za ovog coveka podici(ili ga iste osloboditi) a disciplinske organe FSS da postupe po svojim zakonima-aktima:da coveka i klub koji ih NE postuje, kazne primerno,kako propisi nalazu !!!!!!!!!!

  • Krcko

    22. oktobar 2014 | 09:35

    sto ti je krivo sto gubis,pa zelis na silu da pobedjujes???

  • Komsija

    22. oktobar 2014 | 09:34

    Zar terzicu nije zabranjeno da ucestvuje u sportu neko vreme? Ne podrzavam karadzica al ni terza nije mnogo bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA