Zvezdin rival u Evroligi pred raspadom!

Veliki finansijski problemi pogodili su Galatasaraj, a čak šestorica igrača, među kojima je i Vladimir Micov, prete raskidom ugovora

  • 3

 

Crvena zvezda je u prvom kolu Evrolige na svom parketu dobila izuzetno jaku ekipu Galatasaraja, ali čini se da su tu problemi turksog tima tek počeli, jer se sada bukvalno nalazi pred raspadanjem, a uzrok tome su finansijski problemi.

 

Užasna situacija kada je u pitanju klupska kasa dovela je do toga da čak šest igrača iz tima postave ultimatum, da ukoliko im se ne isplate dugovanja do 1. novembra, planiraju da napuste Istanbul i postanu slobodni agenti na tržištu. Karlos Arojo, Vladimir Micov, Nejtan Džavai, Martinas Pocijus, Furkan Aldemir i Ender Arslan čine grupu igrača koji su nezadovoljni kašnjenjem mesečnih isplata.

 

 

Problem je još veći jer je predsednik košarkaškog kluba Unal Ajsal ujedno i prvi čovek fudbalskog tima i nalazi se u ostavci, odnosno čekaju se novi izbori što će umnogome odrediti sudbinu rivala vicešampiona Srbije u Evroligi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bandzi

    22. oktobar 2014 | 17:46

    Ja pomislih partizan, tek kada pročitah u evroligi rival, znao sam da nisu oni, pošto bojkotuju to smešno takmičenje!!

  • abcd

    22. oktobar 2014 | 19:07

    A bas su se ponadali kako su dobili giganta, kad ono momci strajkuju. hahahahah Srecno u EL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA