LUKAČ: I veće ekipe od nas su primale veliki broj golova!

Moramo da dignemo glavu, čekaju nas obaveze u našem šampionatu. Videli ste i sami da i veće ekipe od nas umeju da prime veliki broj golova na svom terenu - rekao je Lukač

  • 11

Fudbaleri Partizana ubedljivo su poraženi na svom terenu od Bešiktaša rezultatom 4:0 u grupnoj fazi Lige Evrope. Najteže je na terenu možda bilo Milanu Lukaču koji je morao četiri puta da vadi loptu iz mreže.

- Šta da kažem posle ovakog poraza, ali nije sramota izgubiti od Bešiktaša. Hvala publici jer nas je podržala po lošem vremenu. Okrećemo se našem šampionatu, jer je to možda naša realnost. Moramo da dignemo glavu, čekaju nas obaveze u našem šampionatu. Videli ste i sami da i veće ekipe od nas umeju da prime veliki broj golova na svom terenu - rekao je Lukač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    24. oktobar 2014 | 09:41

    Što je smešan koliko je "kratak" kod prvog gola. Odjednom mu se skratila ruka slučajno ili namerno

  • zuki

    24. oktobar 2014 | 10:32

    ISTINA boli,ovo je pravo stanje naše lige loši treneri mladi igrači rano odlaze u bolje lige a najgore od svega je što je politika ušla u sport,a rezultati govore sve.

  • YoYo

    24. oktobar 2014 | 07:13

    Lukač, da te pitam: drugi gol, odbrana je zakazala, ti i Ba - jedan na jedan, zašto ne braniš, ideš na loptu, bacaš se u noge, gineš... ti ideš i teraš kokoši - iiiš !? Pogledaj se na snimku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA