Milosavljević se vraća na parket, a Vujošević kaže: Ne ostavljaju nas na miru ni 15 dana!

Milosavljević se vraća ekipnom radu za desetak dana. Kontrola u Novom Sadu je prošla dobro - rekao je Vujošević

  • 7

Košarkaše Partizana u subotu očekuje utakmica petog kola ABA lige. Crno-beli će u dvorani Pionir dočekati ekipu Metalca, jedinu ekipu koja još uvek nije ostvarila pobedu u regionalnom šampionatu.

Trener srpskog šampiona, Duško Vujošević na konferenciji za medije rekao je da se nada pobedi u ovom meču.

- Vezali smo nekoliko poraza od kojih je neplaniran bio onaj protiv Krke u Beogradu, dok su ostali bili očekivani. Svaki poraz nas stavlja u delikatan položaj, ali ne smemo da paničimo i to ne sme da proizvede grč u ekipi. Nadam se da ćemo dobiti utakmicu i da ćemo doći u situaciju koja će psihološki relaksirati ekipu.

- Nadam se da ćemo nastaviti da napredujemo u pojedinim segmentima igre, iako to nije evidentno u mečevima tokom svih 40 minuta. Godine uspeha nam nisu dale za pravo da u miru radimo 15 dana, i kao da su jedva dočekani porazi, kako bi se pravile razne teorije zavere. Moramo da budemo svesni da trenutno ne možemo da pravimo vrhunske rezultate, ali to ne znači da u tome nećemo uspeti u nastavku sezone - rekao je Vujošević.

Trener Partizana otkrio je da se Dragan Milosavljević uspešno oporavlja, kao i da nema novih informacija oko dolaska plejmejkera.

- Milosavljević se vraća ekipnom radu za desetak dana. Kontrola u Novom Sadu je prošla dobro - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ратко

    24. oktobar 2014 | 16:41

    Прво није тако, нико вас није попреко погледао, нити дотакао тешким речима, а камоли да вас је пипнуо прстом. А друго чак и да је тако, ви пуних 12 година не остављате све живо на миру, у сваком смислу, од освајања титула на силу, до омаловажавања других тренера трофејних клубова, и подсмевању и провокацијама, на рачун било звезде, било неког другог. Па на промоцији свог вољеног клуба, где треба да му поклоните највећу љубав овог света, ваши навијачи певају ,,Светиславе дођи нам до клупе, да ти Влада... А Јовановић, Даниловић, и Тодорић уместо да загрме на њих, и да кажу гласно ,,Еј бре доста!'' Они се нешто смешкају, и машу ручицама, у стилу, ,, Немојте на јаду, пустите га''. Та јада по свим квалитетима, може да вас поједе све до једног, са све ципелама.

  • glas razuma

    24. oktobar 2014 | 15:26

    Svaka budala daje sebi za pravo da komentariše Duletove izjave, a većina ih i ne razume baš najbolje. A tek momke , koji krvavo treniraju, vređaju poluljudi, koji se ni jednim sportom u životu nisu bavili... Dule i Momci, glave gore, radite kao i do sada, a rezultati će svakako doći. Srećno!

  • Goxy76

    24. oktobar 2014 | 14:48

    Opet mu drugi krivi za poraze? A te iste igrace Dalo,Bezbradica i ostale je upravo on doveo u Partizan! Zasto mu igra Dalo a ne Aranitovic?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA