Trener Jagodine objasnio kako namerava da pobedi Partizan!

Igramo potiv Partizana koji je prošlog vikenda imao derbi sa Zvezdom, a sinoć igrao protiv Bešiktaša. Znamo da će biti umorni od te dve utakmice, tu vidimo našu prednost - rekao je trener "ćurana", Simo Krunić

  • 1

U nedelju nas u Jagodini očekuje derbi 10. kola Jelen Superlige. "Ćurani" će dočekatili lidera tabele, beogradski Partizan. Trener Jagodine Simo Krunić, izjavio je  da je prednost njegove ekipe u predstojećem meču u motivaciji igrača i umoru gostiju.

- Igramo potiv Partizana koji je prošlog vikenda imao derbi sa Zvezdom, a sinoć igrao protiv Bešiktaša. Znamo da će biti umorni od te dve utakmice, tu vidimo našu prednost - rekao je Krunić na konferenciji za medije.

On je dodao da "ne treba zaboraviti da je Partizan u našem prvenstvu pobedio u osam utakmica".

- Partizan nije izgubio ni jedan bod. Znamo da je to ekipa koja ima dobre pojedince i pobednički mentalitet i da se oseća superiorno - dodao je Krunić.

Trener Jagodine je dodao da će se njegov tim suprotstaviti Partizanu čvrstom i agresivnom igrom.

- Pozivamo publiku da dođe u što većem broju, jer nam je ova utkamica izuzetno važna - rekao je Krunić.

On je istakao da ne može da računa na Filipovića i Šimca, koji su povređeni "ali su svi drugi igrači na raspolaganju, u ovakvim utakmicama neće im nedostajati motiv".

- Partizan je velika ekipa, koja motiviše i igrača i sve u klubu, i za to ne treba posebna motivacija igračima, oni su svesni zadatka i očekujem da nam ta motivacija pomogne - rekao je Krunić.

Utakmica između Jagodine i Partizana igra se u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ero

    24. oktobar 2014 | 15:44

    Pa nikako...vec ste im dali bodove...!Daj nesto novo...svezije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA