Kapiten Albanije optužio UEFA da laže!

Lorik Cana kaže da evropska fudbalska unija nije zaštitila prava njegove reprezentacije i da će to umesto nje učiniti Sud za sportsku arbitražu u Lozani

  • 4

Odluka UEFA povodom dešavanja na meču Srbija - Albanija nije se dopala ni jednoj, ni drugoj strani, mada će se njene posledice uglavnom osetiti u našoj zemlji. Međutim, na osnovu reakcija sa albanske strane može se videti da oni smatraju da je njima oduzeta pobeda, bar prema izjavama predsednika njihovog Saveza i selektora.

 

Dan posle presude koju je izrekla evropska fudbalska komisija oglasio se i kapiten njihove selekcije, Lorik Cana, koji je negirao zvanični izveštaj UEFA u kome piše da su on i njegovi saigrači odbili da se vrate na teren pod bilo kojim uslovima, zbog čega je meče i registrovan 3:0 za Srbiju, ali su joj ta tri boda oduzeta odmah.

 

 

- Ako žalba koju budemo poslali UEFA bude loše prošla, onda će naš slučaj završiti na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, gde će naša prava sigurno biti zaštićena. Bilo je nemoguće nastaviti utakmicu - rekao je Cana za albanske medije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arbanas

    26. oktobar 2014 | 10:42

    Ja nisam vidio da je Akinson izaso na terenu i cekao da se albanska reprezentacija pojavi ...sto je obaveza jednoga suca ...ko tim nako 15 minuta se ne pojavi znaci da odbija ...jao gazi gazi uefo tvoje regule ...ali dokle ces ici

  • N

    27. oktobar 2014 | 23:51

    Vi ste odbili svaku ponudu da se igra nastavi, mrsssss!!!! Pozz iz Rusije :)

  • Rasko

    26. oktobar 2014 | 22:30

    Da gle cuda ...znaci sljedeci put kako ce na koga presuditi ....kako kome ...jao ...neizvjesce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA