Partizan kao nikad ponizile kladionice!

Teško da se iko može setiti da su crno-beli košarkaši ovoliko poniženi nerealnom kvotom na njihovog protivnika

  • 20

Daleko od toga da su košarkaši Partizana favoriti na meču trećeg kola Evrokupa protiv Hapoela u Jerusalimu, ali ovako sramotan odnos kladionica prema njima verovatno nikada nisu doživeli.

Išao je srpski šampion na megdan mnogo jačim ekipama u Evroligi, ali ne možemo da se setimo da je ijedan domaćin imao kvotu 1.01 za pobedu nad crno-belima. A bili su tu i Makabi i CSKA, Barsa, Real, PAO...

Većina svetskih kladionica je ubeđena da će Partizan doživeti katastrofu u Izraelu i verovatno su čisto reda radi kvotom 1.01 ispratili ovaj meč. Mada, postoje i one koje su izbacile konačan ishod bez hendikepa. Odnosno, nisu ni ponudile kvote.

Takav je slučaj i sa domaćim kladionicama koje idu u korak sa svetskim. Kec na Hapoel je 1.01, dvojka na Partizan je 12, a granica za hendikep je neverovatnih 18.5 poena.

Razlog za ovako sramnu kvotu svakako leži i u tome da su crno-beli ove sezone samo dva puta pobedili i to u ABA ligi, dok su na početku Evrokupa zabeležili dva ubedljiva poraza. Doduše, i Izraelci nisu dobro startovali, ali su kladionice uverene da ubedljiv kec neće izostati.

Meč počinje od 18,30 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA