LALATOVIĆ OTKRIO: Rakić je na infuziji!

Prvi napadač crveno-belih nije igrao protiv Rada zbog zdravstvenih problema

  • 4

Mnogi su se pitali zašto Đorđe Rakić nije ni na klupi Crvene zvezde na meču sa Radom u osmini finala Kupa Srbije, koji su crveno-beli izgubili sa 1:0.

Čak se pojavila informacija da se najbolji strelac crveno-belih posvađao sa trenerom Neandom Lalatovićem, međutim, iskusni napadač je to demantovao, kao i trener crveno-belih koji je, nakon meča sa Građevinarima, otkrio razlog Rakićevog neigranja.

- Rakić je imao mučninu. Isto tako je osećao mučninu i protiv Borca. Sada je dobio infuziju i biće u redu - rekao je Lalatović, a potom nastavio:

- Rad se bolje snašao na ovom teškom terenu, mada to nije alibi. Nama ostaje da verujemo da ćemo u nedelju da iskoristimo šanse. Opet smo imali dve kolosalne prilike preko Jovića i Mijailovića, ali da se ne ponavljam od početka sezone nama je najveća mana realizacija. Očigledno je da Jović, Despotović i Rakić moraju još mnogo da rade kako bi dostigli nivo Daude i Mrđe.

Pročitajte i zanimljivu izajvu trenera Rada nakon pobede nad srpskim šampionom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    29. oktobar 2014 | 16:12

    Mogao bi i ti malo na infuziju da spasiš Zvezdu od daljeg propadanja.

  • Kele Ivanjica

    29. oktobar 2014 | 22:52

    A kad si znao da ce realizacija biti problem,zasto si pustio Onjila na pozajmicu?Mada ,ruku na srce,nije problem u tebi,nego u onima koji vas dovode nedovoljno dokazane i proverene,pa bude sta bude!Nadam se,da ce jednog dana biti mesta za Rajevca,Grofa Bozovica,Okuku ili mozda Kuzmanovskog,Bazdarevica jer oni su se fudbalski skolovali u nekoj SFRJ,pa bi valjalo razmisljati o toj ideji tj o ovim dokazanim trenerima!

  • P.F.C.

    30. oktobar 2014 | 05:19

    Pa i fmp je na infuziji!!! Ceo ovaj klub koji ni sam bog ne zna kako se zove je na infuziji....samo treba izvuci jedno malo crevo i SRBIJA CE DA VASKRSNE ! ...hahaha GROBARI No.1 !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA