RADONJIĆ: Bili smo dobri, ali samo bez euforije!

Ne treba igračima stavljati omču oko vrata. Najmlađa smo ekipa u Evroligi i biće dosta oscilacija. Ovaj tim još sazreva i za sada je na dobrom putu, poruči je trener Zvezde

  • 4

Trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić rekao je da su crveno-beli protiv Valensije ostvarili veliku pobedu, ali je upozorio da ona ništa ne reševa i da ne treba upadati u euforiju.

Srpski tim slavio je večeras u Kombank areni rezultatom 76:63, u 3. kolu D grupe Evrolige.

- Napravili smo dobar ambijent pobedom nad Valensijom koja je u vrhu španske košarke. Diktirali smo tempo tokom celog meča, odigrali jako dobro i znali šta hoćemo. Veliko je zadovoljstvo savladati takvog rivala i zabeležiti drugu pobedu iz tri meča - izjavio je Radonjić posle utakmice.

On je istakao da je sada još veći žal zbog poraza od Neptunasa u prethodnom kolu, ali da ekipa to treba što pre da zaboravi.

- Verovatno će sada mnogo pričati kako je  mogla da se ostvari treća evroligaška pobeda, međutim, okolnosti u Litvaniji bile su kakve jesu. Okrećemo se dalje, pobedom nad Valensijom napravili smo odličan posao - naglasio je Radonjić i dodao da na njegov tim ne treba staviti preveliku dozu opterećenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojvoda

    31. oktobar 2014 | 11:27

    Radonjic je mnogo bolji trener od vujosevica,samo sto nije nikad do sad imao ozbiljne igrace.Veliki je gospodin.Puno uspeha mu zelim.Kalina I Djenka slabi,ali ih treba jos malo sacekati.

  • Komita Cetinje

    31. oktobar 2014 | 07:26

    Pokazuje se da je bilo dobro vjerovati u tebe Dejane.Pozdrav sa Cetinja

  • Serzex

    31. oktobar 2014 | 01:52

    Grobar sam,ali me je Zvezda oduševila ! Samo napred !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA