Pre samo godinu dana Marko Nikolić i Petar Škuletić burno slavili golove i pobedu nad Partizanom! (FOTO) (VIDEO)

Septembra 2013. godine Vojvodina je srušila crno - bele u Novom Sadu

  • 6

Marko Nikolić i Petar Škuletić ne znaju za pobedu nad Vojvodinom kao članovi Partizana, ali znaju za trijumf Novosađana nad Partizanom od 2:1 iz perioda kada su predvodili crveno - bele.

Pre godinu dana, tačnije 29. septembra 2013. godine sadašnji trener crno - belih je uspeo da sa svojim izabranicima iz Vojvodine pobedi Partizan koji je vodio Vuk Rašović i na taj način potvrdi da se radi o stručnjaku spremnom da se kroz nekoliko meseci nađe na klupi tima iz Humske.

Taj susret koji je jedan od tri poslednja na kojem Partizan nije pobedio, obeležio je i najbolji strelac crno - belih u ovom trenutku, Petar Škuletić postizanjem gola i vrlo emotivnom proslavom istog.

Pogledajte trenutak iz 73. minuta i gol za 1:0 Vojvodine, a zatim i proslavu sa saigračima.

Posebno upada u oči i proslava pobede  trenera Nikolića i veliki zagrljaj što je na "Karađorđu" pao Partizan sa jednim od igrača.

Takođe, Petar Škuletić je jedan od dva gola koja je u dresu Vojvodine postigao protiv Partizana proslavio i 2011. godine kada je doneo prednost timu i proslavio proklizavanjem po travi podno južne tribine. Ipak, tada je tim Avrama Granta preokrenuo i slavio sa 4:1.

Škuletić će u nedelju imati priliku da pogodi i protiv još jednog bivšeg kluba i tako ostane na čelu liste strelaca.

Saznajte kako je Nikolić objasnio da crno - beli nisu favoriti u predstojećem derbiju jeseni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ()

    31. oktobar 2014 | 21:17

    Sada će plakati

  • Mare

    31. oktobar 2014 | 22:21

    A Kleo se kleo!!!!

  • NS Boy

    1. novembar 2014 | 07:27

    Ta ekipa Vojvodine je bila moća skup pojedinaca, a ova današnja je talentovana ekipa i sem Alivodića koji ističe iskustvom. Naravno nisu opterećeni stvaranjem rezultata, pa tako igraju najbolji fudbal u prvenstvu. Nadam se pobedi Vojvodini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA