Oklahoma ne može da se sastavi, Bruklin igrao bez ijednog Amerikanca u petorci! (VIDEO)

Bez dvojice glavnih igrača Tanderi prosto ne liče na sebe, a to su iskoristili Netsi koji su bili toliko dobri da je trener mogao da na teren izvede tim bez domaćih igrača

  • 0

Oklahomi nikako ne ide bez Kevina Durenta i Rasela Vestbruka. Tim koji je prema svim prognozama bio kandidat za najmanje finale konferencije zabeležio je i treći poraz u četiri meča na startu sezone, a ovoga puta razbio ih je Bruklin 116:85.

Očigledno je posle ovog meča koliki uticaj i značaj za igru Tandera imaju dvojica igrača koji su povređeni. Već posle prve četvrtine su zaostajali dvocifreno za Netsima, tako da se već tada naslućivalo da će ovo biti mučno veče za sve njihove navijače.

Koliko je tim iz Njujorka dobro igrao ili je Oklahoma bila loša govori i podatak za istoriju kada je u četvrtoj četvrtini trener Bruklina izveo na parket petorku sastavljenu bez ijednog Amerikanca, po prvi put u istoriji Nets franšize. Na terenu su se našli Bojan Bogdanović, Kirilenko, Gutijerez, Karašev i Džordan.

Oklahoma Siti Tander - Bruklin Nets

Interesantno je da se u pobedničkom timu niko šuterski nije previše iskazao iako su postigli 116 poena. Najbolji je bio Anderson sa 18, a pratili su ga Bruk Lopez sa 18, Deron Vilijams sa 17, Džonson sa 13 i Bogdanović sa 12 poena. U poraženoj ekipi bolji od ostalih je bio Džekson sa 23 koša.

Za razliku od Oklahome, Hjuston je nezaustavljiv na početku sezone. Sve četiri pobede na startu, a poslednja je pala protiv Filadelfije, što je njihov najbolji start još od 1996. godine.

Džejms Harden bušio je Sikserse odakle je god mogao, a na kraju učinak od 35 poena i devet skokova dovoljno govori o tome. Naravno, svesrdnu pomoć mu je prižio Dvajt Hauard sa dabl-dabl učinkom 11 poena i 14 skokova, a sjajan je bio i Trevor Ariza koji je završio meč sa 24 poena, uz šut za tri 6/9 i sedam asistencija.

NBA, rezultati:

Hjuston - Filadelfija 104:93

Oklahoma - Bruklin 85:116

Memfis - Nju Orleans 93:81

Boston  - Dalas 113:118

Sakramento - Denver 110:105

Juta - LA Klipers 101:107

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA