Član UO Partizana se kandiduje za predsednika kluba!

Zoran Popović je potvrdio da planira da uđe u trku za čelnu funkciju kluba iz Humske

  • 1
Zgrada FK Partizan, stadion Foto: Marko Todorović

Zoran Popović, član Upravnog odbora Partizana, biće kandidat za predsednika kluba na predstojećoj Izbornoj skupštini u decembru.

On se nada da će dobiti podršku aktuelnog rukovodstva, a za ovaj podvig ima i podršku predsednika FSS Tomislava Karadžića.

- Kao što sam i obećao, juče sam prelomio i odlučio da se kandidujem na predstojećim izborima u Partizanu. U ovom trenutku to je samo moja odluka, ali ne i kompletnog rukovodstva. Upravni odbor će 28. novembra doneti konačnu odluku, ali se nadam da će podržati moju kandidaturu - rekao je Popović "Informeru".

Na njegovoj strani su navodno gensek Darko Grubro i aktuelni predsednik Dragan Đurić, koji i dalje ne želi da otkrije da li će se on kandidovati za još jedan mandat na čelu kluba iz Humske.

Popović je inače vlasnik "EMC Holdinga", koji se bavi uzgojem i izvozom svinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEKEC

    18. novembar 2014 | 09:42

    KAKVA BANDA!!! PA GDE JE FUDBALSKA STRUKA, VREME JE DA SE OKUPE SVI KAO JEDAN, OKO PARTIZANA. DOSTA JE Djurića, Grubora i ostalih koji pune svoje dzepove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA