Murinjo je velika zvezda, ali je ipak najponosniji bio kad se rukovao sa jednim Srbinom! (VIDEO)

Portugalski trener i menadžer Čelsija imao je priliku da se rukuje sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem i to je za njega bio najponosniji trenutak u životu

  • 4

Trener Čelsija, Žoze Murinjo iskoristio je priliku tokom Mastersa u Londonu da uživo gleda turnir na kojem je učestvovalo najboljih osam tenisera sveta.

 

On je tada iskoristio priliku da upozna sa Novakom Đokovićem.

 

Bio sam najponosni čovek na svetu kada sam stegao ruku Novaku Đokoviću. Tenis je neverovatan sport i fudbalski ljudi mogu mnogo da nauče od njega.

 

 

- Teniseri su veliki šampioni i ja kao trener mogu dosta da naučim, pošto gajim veliko poštovanje – rekao je Murinjo za portugalski list A Bola.

 

Đoković je na kraju turnira u egzibicionom meču protiv Endija Mareja imao zanimljiv susret sa Murinjom, kada je u pokušaju da stigne lopticu preskočio reklame i pozdravio se sa portugalskim trenerom.

 

Pogledajte video:

 

 

Srpski teniser je treći put uzastopno osvojio turnir u Londonu, pošto mu je u finalu Švajcarac Rodžer Federer predao meč.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jejjjjehehej

    20. novembar 2014 | 18:26

    Jedan veliki gospodin

  • osborn3000yu@yahoo.co.uk

    20. novembar 2014 | 17:58

    Sa Murinjom se putem posla susrećem 3-4 puta mesečno i jedan komentar koji je on uputio meni u prisustvu Matića totalno je promenio moje mišljenje o njemu kao čoveku i to u negativnom smeru. Naime pre nekih 6 meseci ja sam bio u nekom ne formalnom razgovoru sa Matićem kad je Murinjo prišao i bez pardona prekinuo razgovor sa pitanjem "How many Serbs living in London" ja sam mu rekao da po nekim podacima ima nas 38.000 mada je taj broj možda i veći, začuđeno me je ponovo upitao "How many" ja sam mu ponovio isto da bi on sa čuđenjem u glasu odgovorio "To many" okrenuo se i otišao. To je pravi arogantni Murinjo koga srećem i dalje ali mu se ne javljam...

  • Nedeljko

    20. novembar 2014 | 19:28

    Vjerovatno nisi skontao šalu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA