OVO NISTE VIDELI: Vođe navijača engleskih timova zajedno pevaju pesmu svojim ženama! (VIDEO)

Potpuno neverovatan i neočekivan prizor, a opet sa druge strane uzbudljiv sa puno tenzije. Pravi primer kako se u određenim trenucima mogu zaboraviti sve razlike i netrpeljivosti

  • 2

Ovakvu stvar sigurno niste očekivali, a verujemo da niste ni videli do sada. Vrlo dobro je poznato koliko rivalstvo vlada između navijača i huligana engleskih klubova i kako se njihovi susreti obično završavaju i baš zato je ovaj snimak neuobičajen, ali i dokaz da se najokoreliji fanovi mogu složiti oko jedne stvari.

Iako je ovaj video star četiri godine, mi smo ga iskopali, a on pruža pravi primer kako se u određenim situacijama može revazići međusobna netrpeljivost suprotstavljenih navijačkih grupa. Na njemu vidimo vođe pristalica klubova sa Ostrva kako su se okupili u jednom pabu i zajednički pevaju pesmu posvećenu njihovim ženama i devojkama za Dan zaljubljenih.

Potpuno neverovatan, ali uzbudljiv prizor, jedino što možda smeta ovde jeste što je to u stvari bila reklamna kampanja kompanije Puma, ali mi verujemo u to da novac nije bio razlog za to da se oni ovako okupe, već jedna lepa stvar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA